To gyldne minutter sikrede Brøndby tre points

Brøndby trak sig søndag aften sejrrigt ud af Superligaens sene kamp, hvor OB var modstanderen.

OB har næsten sikret sig endnu en sæson i Superligaen, men ikke desto mindre har de fortsat kampe på programmet. Det samme har Brøndby, som kæmper om bronzemedaljerne, og netop de to mandskaber stod søndag aften over for hinanden i Superligaens sene søndagskamp.

Brøndby kom bedst fra start, men her kom de også virkelig godt fra start.

Efter ni minutter lagde Johan Larsson nemlig en bold ind i feltet, som Teemu Pukki ikke nåede op til. Bolden blev dog ikke clearet ordentlig og endte for fødderne af Ferhan Hasani, hvis skud blev blokeret af en sjælden start i form af Mohamed Diarra. Diarras tackling røg tilgengæld lige i fødderne på Riza Durmisi, som fra 20 meters afstand fyrede en bold mod mål, som blev rettet af Lasse Nielsen og røg i mål.

Under to minutter senere var Hasani på spil igen, da han udnyttede Riza Durmisis aflevering, og sparkede bolden sikkert i mål til 2-0.

Derfra var spillet overladt til Brøndby i første halvleg, dog uden at gæsterne kom til meget.

Ved pausen var stillingen fortsat 2-0, og det fik OB til at vågne en smule i anden halvleg.

Hjemmeholdet kom frem til flere chancer, men det blev aldrig rigtig farligt.

Efter 76 minutter fik Thomas Dalgaard minutter i benene, da han blev skiftet ind. Det gav lidt kreativitet, energi og offensivt til hjemmeholdet, men det tætteste de kom på en scoring var en helflugter der var en god metets penge forbi Lukas Hradeckys mål.

OB fejlede med at udrette noget nyttigt, hvorfor Brøndby glade og tilfredse kan tage turen tilbage til Sjælland med en 2-0-sejr i bagagen, og udsigten til en tredjeplads, vis Randers i morgen taber mod FC Midtjylland.