HHA: Målet inden pausen gav et boost

Esbjerg vadede i chancer mod FC Nordsjælland, især i første halvleg. Kort inden pausen formåede holdet dog at score sit første mål, og det gav dem et boost.

Da kampen gik ind i dommerens tillægstid i første halvleg, stod der stadig 0-0 på måltavlen mellem Esbjerg og FC Nordsjælland. Og det var ikke fortjent. Hjemmeholdet havde et hav af chancer, som de burde have scoret på, men så ud til at gå til målløse til pause. Men angriberen Bakenga fik i dommerens tillægstid gjort det til 1-0 for Esbjerg, og det lagde kimen til sejren på 2-1, vurderer Hans Henrik Andreasen.

- Vi havde flere chancer, end de har. Og i første halvleg havde vi fortjent at score flere mål end dem. Så det var dejligt, vi fik scoret, inden vi gik ind til pause, for det giver os lidt ekstra energi, sagde Hans Henrik Andreasen efter kampen til TV3Sport1.

Esbjergenserne fightede fornemt mod FCN, der ikke var gearet til jydernes fysiske pres. Hans Henrik Andreasen håber dog snarere, at det bliver holdets evne til at vinde kampe, og ikke dets fysik, der bliver Esbjergs varemærke i foråret.

- Jeg håber, vi i foråret bliver kendetegnet ved, at vi kan få skrabet point nok sammen til at blive over nedrykningsstregen.

De tre point til kontoen betyder, at Esbjerg rykker over nedrykningsstregen og op på niendepladsen.