Hobro gav FCN et hårdt knock-out

Med en 4-0-sejr over FC Nordsjælland gav Hobro virkelig prøver på, hvad de kan på en fodboldbane.

Det har i denne sæson været meget rosenrødt for FC Nordsjælland, hvor man har siddet på førstepladsen stort set hele tiden, men søndag ved middagstid kom de gevaldig ned på jorden igen i udekampen mod oprykkerne fra Hobro.

Med et '4-0' på måltavlen, da kampen var slut, havde Hobro-spillerne et klart bevis på, at de ikke bare havde slået FCN - de havde simpelthen givet dem et knock out.

Allerede i kampens indledning var der tegninger til, at Hobro ville kunne få noget med fra kampen. Nordsjælland-målmand Runar Runarsson fumlede flere gange og var ofte tæt på at koste dyrt.

Den gik lige indtil 25. minut, da Superliga-topscorer Pål Kirkevold scorede for tiende ligakamp i træk, som må siges at være meget imponerende for en spiller, der tørner ud for en oprykker-klub.

I anden halvleg blev alt bare værre for FC Nordsjælland, som bare syv minutter efter pausen kom på 2-0, da Quincy Antipas spillede Babayan helt åben inde foran mål, og han scorede stensikkert. Det var dog ikke alt. For tre minutter efter var det Björn Kopplin, som kunne gøre det til 3-0.

Målfesten fortsatte ti minutter senere, da det denne gang var Antipas, der kunne sende bolden det sidste ind over stregen til 4-0 - og kronede dermed en stor indsats, hvor han kampen igennem kørte rundt med nordsjællænderne.

Det gjorde han også med 12 minutter tilbage af kampen, da FCN's Skovgaard måtte tage ulovlige metoder i brug for at bremse Antipas. Det gav Skovgaard hans andet gule kort, og dermed var det slut for ham dér.

Overtalssituationen udnyttede Hobro dog ikke til flere mål, selvom chancerne da var til det.

Med sejren er Hobro nu på fjerdepladsen i Superligaen, mens FCN er på andenpladsen to point efter FCM.