Ishak lagde dæmper på sønderjysk sølvfest

SønderjyskE var et kvarter fra at sikre sig sølvmedaljer, men så udlignede Mikael Ishak for Randers FC. Dermed bliver det hele afgjort i sidste spillerunde.

SønderjyskE kunne endegyldigt have sikret sig sølvmedaljerne denne torsdag aften med en sejr hjemme over Randers FC, men spændingen om det næstædleste metal bliver bevaret helt til sidste spillerunde i Superligaen.

Hjemmeholdet var godt på vej mod en sejr, men sent i anden halvleg lykkedes det Mikael Ishak at udligne værternes føringsmål fra første halvleg, og dermed finder SønderjyskE først ud af på søndag, om de skal have sølv eller bronze om halsen.

SønderjyskE bragte sig foran efter 20 minutters spil, da Francis Dickoh kom højest op til et hjørnespark fra Johan Absalonsen og pandede værterne på 1-0. Dette var stillingen helt indtil et kvarter før tid, hvor Mikael Ishak lagde en dæmper på sølvfesten med sin flotte udligning til slutresultatet 1-1.

Resultatet betyder, at et point er nok for SønderjyskE i søndagens udekamp mod Brøndby for at sikre sig sølvmedaljer. Haderslev-klubben får dog intet foræret, idet hjemmeholdet skal vinde kampen for at kunne få bronzemedaljer.