Lyngby-komet glæder sig til Parken

Stortalentet Emil Larsen glæder sig til at prøve kræfter med Superligaen og ser frem til at teste sig selv på højeste niveau.

Emil Larsen er en spiller, der er store forventninger til forud for den kommende Superliga-sæson. I 1. division blev han Lyngbys topscorer med 11 mål, og nu venter det højeste niveau så i Danmark. Det glæder offensivspilleren sig til.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at spille på det her niveau. Jeg skal bare ind og nyde det og gøre det, jeg er god til. Så går det nok. Men det er klart, at jeg glæder mig meget. Jeg glæder mig til at se, hvordan det er at løbe ind i Parken og spille. Det bliver rigtig sjovt. Man skal nyde det, for det er bare fodbold, siger Emil Larsen til tipsbladet.dk.

Superligaen er ensbetydende med gode modstandere og mere opmærksomhed, men hvad glæder den 19-årige Lyngby-knægt sig mest til?

- Det er det hele. Pressen, presset, modstanderne. Alt det, der er omkring Superligaen. Det bliver sjovere, når der er flere tilskuere eller der er fjernsyn på, så man ved, at folk ser med hjemme i stuerne. Det bliver sjovere at vise sig frem. Men det er slet ikke det, der er afgørende, selvom man nok skruer lidt op for blusset, siger Emil Larsen, der ikke frygter, at han falder igennem på det nye højere niveau.

- Som vores U/19-landstræner Per Andersen har sagt, så svarer U/19-landsholdet til omkring bunden af Superligaen eller toppen af 1. division. Jeg har spillet mange kampe på det niveau, og det er klart, at det er gode modstandere. Selvfølgelig er det noget andet nu, men jeg har prøvet noget lignende, siger Emil Larsen.

Emil Larsen kan både bruges som angriber og kantspiller, og han står noteret for 38 kampe for diverse unglandshold.

På mandag gælder det AaB i Superligaen.

Sig hvad du mener!

Fik du læst?

Tidligere Liverpool-spiller får ikke kontrakt i OB

10:22 Den tidligere Liverpool-spiller Michael N'Goo har ikke imponeret tilstrækkeligt i OB. Læs mere
 

Rundens Hold i Superligaen - 1. runde

09:20 Tipsbladet.dk er klar med sæsonens første bud på Rundens Hold. Læs mere
 

Zohore på listen i Göteborg

08:52 Den i sidste sæson Brøndby-udlejede Kenneth Zohore er interessant for svenske IFK Göteborg. Det bekræfter klubben selv. Læs mere
 

Dansk interesse for Malmö-forsvarsspiller

08:24 Malmö FF's Jasmin Sudic nærmer sig et exit i sin svenske klub, og der er interesse fra flere lande. Deriblandt Danmark. Læs mere
 

Tirsdagens rygtebørs

07:59 Få de seneste transferrygter fra den internationale fodboldscene. Læs mere