Lyngby-komet glæder sig til Parken

Stortalentet Emil Larsen glæder sig til at prøve kræfter med Superligaen og ser frem til at teste sig selv på højeste niveau.

Emil Larsen er en spiller, der er store forventninger til forud for den kommende Superliga-sæson. I 1. division blev han Lyngbys topscorer med 11 mål, og nu venter det højeste niveau så i Danmark. Det glæder offensivspilleren sig til.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at spille på det her niveau. Jeg skal bare ind og nyde det og gøre det, jeg er god til. Så går det nok. Men det er klart, at jeg glæder mig meget. Jeg glæder mig til at se, hvordan det er at løbe ind i Parken og spille. Det bliver rigtig sjovt. Man skal nyde det, for det er bare fodbold, siger Emil Larsen til tipsbladet.dk.

Superligaen er ensbetydende med gode modstandere og mere opmærksomhed, men hvad glæder den 19-årige Lyngby-knægt sig mest til?

- Det er det hele. Pressen, presset, modstanderne. Alt det, der er omkring Superligaen. Det bliver sjovere, når der er flere tilskuere eller der er fjernsyn på, så man ved, at folk ser med hjemme i stuerne. Det bliver sjovere at vise sig frem. Men det er slet ikke det, der er afgørende, selvom man nok skruer lidt op for blusset, siger Emil Larsen, der ikke frygter, at han falder igennem på det nye højere niveau.

- Som vores U/19-landstræner Per Andersen har sagt, så svarer U/19-landsholdet til omkring bunden af Superligaen eller toppen af 1. division. Jeg har spillet mange kampe på det niveau, og det er klart, at det er gode modstandere. Selvfølgelig er det noget andet nu, men jeg har prøvet noget lignende, siger Emil Larsen.

Emil Larsen kan både bruges som angriber og kantspiller, og han står noteret for 38 kampe for diverse unglandshold.

På mandag gælder det AaB i Superligaen.

Sig hvad du mener!

Fik du læst?

Officielt: FC Midtjylland lejer VM-angriber

16:39 FC Midtjylland har sikret sig den costaricanske angriber Marco Ureña, som skifter til klubben på en lejeaftale fra FC Kuban Krasnodar Læs mere
 

Frederik Sørensen skifter til Verona

16:20 Frederik Sørensen er officielt skiftet til Hellas Verona på en lejeaftale, der løber for resten af sæsonen Læs mere
 

- Laver selvfølgelig ikke fem-årig aftale med Helgi

15:58 AGF-indkøbet Helgi Danielsson har rundet de 33 år, men det har århusianerne ikke skænket en tanke. Læs mere
 

Brøndby bekræfter: Enig med Palermo

14:42 Brøndby bekræfter, at man er nået til enighed med Palermo om en pris for Simon Makienok, der er på vej til Italien. Læs mere
 

FCK'er efter lodtrækning: Bestemt optimistisk

14:26 Christoffer Remmer er overvejende positiv efter fredagens Europa League-lodtrækning. Læs mere
 

Nyhedsanalyser fra Conte/Nestor

C/N: Hjernenyt

27/08 Denne analyse er nyt om hjernen og fodbold Læs mere

 

C/N: Morten og Bukephalos

21/08 Denne analyse handler igen om AGFs (mange) problemer Læs mere

 

Afstemning

Hvilken træner forlader først sin klub?