Lyngby slog passivt FCK-mandskab

Lyngby sætter sig på tredjepladsen i Superligaen igen med en 2-0 sejr over FC København.

Det var et tændt Lyngbyhold, der gik på banen til søndagens opgør mod FC København. Omvendt havde gæsterne svært ved at finde sig til rette i kampen.

Allerede efter 16 minutter blev det udslagsgivende, da Rygaard bragte hjemmeholdet foran med et fladt spark i det lange hjørne.

Efter scoringen meldte FC København sig ind i opgøret med flere store chancer. En velspillende Kusk satte angriberne op flere gange. Dog uden gevinst i første omgang.

I anden halvleg faldt den første store chance til hjemmeholdet. Christjansen fik kombineret sig hele vejen ind i feltet, hvor han bankede bolden på stolpen.

Efter 79 minutter lykkedes det for hjemmeholdet at fordoble føringen. Hallgrimur Jonasson sparkede et indlæg fra Blume i kassen. Og kort efter gjorde Jens Odgaard det til 3-0 med en flot scoring inde i feltet.

Det sidst reducerede Pavlovic for gæsterne med et flot skud oppe i hjørnet. 3-1 blev resultatet.