OB tabte skuffende test til Holstein Kiel

OB spillede ikke den bedste kamp, da holdet lørdag tabte med 2-0 til Holstein Kiel fra 2. Bundesligaen.

OB er i gang med at forberede sig til den nye sæson, hvor fynboerne håber på en bedre oplevelse end den forgangne. OB-mandskabet sluttede dog sæsonen fint af, og lørdag skulle man i aktion i en testkamp forud for den nye sæson, hvor modstanderen var det tyske 2. Bundesliga-hold Holstein Kiel.

Det kom dog ikke ligefrem til at gå alt for godt for det danske mandskab. Kiel startede klart bedst, og allerede efter syv minutter bragte værterne sig på 1-0. Det fik dog OB til at vågne en smule op, hvor især Nicklas Helenius viste farlighed og konstant truede helt fremme ved Kiel-feltet.

Efter 35 minutters spil var Mathias Greve tæt på, inden Nicklas Helenius sendte bolden tæt forbi mål efter hjørnespark. Det duftede af 1-1 ved pausen, men det var Holstein Kiel, der kunne gå til pause foran.

Anden halvleg blev en tam affære fra start, inden Holstein Kiel spillede sig til to store chancer, hvor fynboernes Thomas Mikkelsen dog var på plads. OB havde svært ved at skabe noget som helst, og med fem minutter igen lukkede og slukkede tyskerne til 2-0.

En skidt sommerkamp af OB, der dog havde snert af noget godt i første halvleg.