Randers fik heller ikke sejr mod Vestsjælland

Point-krisen begynder at kradse for Randers, der ikke har vundet seks kampe i træk. Mod nedrykningskandidaterne fra Vestsjælland blev det til 1-1.

Det var en regnvåd lørdagskamp, der blev spillet foran 4557 tilskuere, da Randers endnu en gang skuffede på hjemmebane. De sidste seks Superligakampe er ikke blevet vundet og medaljerne begynder at forsvinde ud af hænderne på dem, selvom de stort set hele sæsonen har ligget på medaljepladserne. Desuden er det ikke blevet til en hjemmesejr i Superligaen siden 8. november.

Det begyndte heller ikke godt for Randers, da de efter bare 14 minutter kom bagud ved Rasmus Festersen. Randers' Fenger headede et FCV-indkast videre ind i feltet ved et uheld og der stod Festersen. Kort efter var der en stor chance til Osama Akharraz, men han misbrugte.

Det kunne han ærgre sig over efter 36 minutter, da Kasper Fisker sendte et præcist indlæg ind med venstrebenet til Mikael Ishak, der bare skulle styre bolden ind bag Thomas Mikkelsen i FCV-målet.

Der var chancer til flere mål, men i begge ender blev der også kæmpet hårdt defensivt, hvilket fik lukket af. Dog må det siges at særligt Karl-Johan Johnssons redning i første halvleg efter et hovedstød fra græske Vellios må kandidere til årets redning i Superligaen.

For FCV er det er point i kampen om overlevelse, der blev sat ind på kontoen efter de slog OB i sidste runde, som de nu er seks point efter inden OB selv spiller mod FCN i en svær udekamp.