Rasmus Jönsson scorede fremragende mål i OB-sejr

Der var masser af chancer til begge mandskaber, og OB fik endelig brudt sin målforbandelse, da de scorede for første gang i 527 minutter. De vandt 2-1 over OB.

I Odense har man lavet lidt forskellige tiltag, for at få flere tilskuere på lægterne. Der var også en fin opbakning til fynboerne, som dog ikke kom bedst fra start. AGF pressede godt og Morten Duncan Rasmussen var tæt på at komme helt fri i feltet efter et par driblinger i feltet, men en glidende tackling fik stoppet AGF-angriberen.

Tingager dummede sig gevaldigt efter godt et kvartes spil, hvilket endte med, at Elmar Bjarnason havde mere eller mindre frit løb mod OBs mål. Islændingen formåede dog ikke at udnytte chancen til at score.

Efter 25 minutters spil fik Odense endelig fyret et skud af sted mod målet. Anders K. Jakobsen forsøgte med et fladt skud fra kanten af feltet, som Jovanovic måtte ud i fuld længde for at skubbe forbi stolpen.

Fem minutter før pausen fik OB dog endelig sluttet deres lange målløse stime. Et hjørnespark bliver snittet videre inden Frederik Tingager får headet bolden i nettet, og så var der for alvor gang i TRE-FOR Park. Herefter stod der OB på det hele, og de var flere gange tæt på 2-0 scoringen inden pausen.

Rasmus Jönsson, der har brændt et hav af chancer i denne sæson, scorede i anden halvleg et fremragende mål. På kanten af feltet skruer han bolden over i det lange hjørne med venstrebenet. Efter den sæson, som han har haft, var det ikke det, man regnede med at se fra svenskeren.

OB stod dybt, og med 13 minutter tilbage af kampen gik det også galt for dem. Et indlæg fra Juelsgaard finder en fuldstændig fri Amini, der nemt kan heade bolden i kassen. Under et minut senere var Jönsson og Mikkelsen i en to-mod-en situation mod AGFs mål, men Mikkelsen overplacerede sit skud.

AGF pressede på, og forsøgte at smide en masse bolde i feltet, men det fik ikke sat det afgørende mål ind, så de kunne få et mål med tilbage til Aarhus. Det blev i stedet til det tredje nederlag i træk til AGF. På endetribunen var der dog endelig noget at fejre for de fremmødte OB-fans.