Startdebutant sænker SønderjyskE og sender Lyngby på andenpladsen

Den nye Lyngby-angiber Kim Ojo skulle bruge få minutter på at score det mål, der lørdag reelt sikrede Lyngby en hårdt tilkæmpet sejr over SønderjyskE.

Lyngby tog lørdag eftermiddag endnu en stor skalp i det, der allerede tegner til at blive en imponerende sæson fra oprykkerne. Hjemme slog man SønderjyskE med 2-0.

Allerede efter få minutter kom det, der endte med at blive det afgørende mål. Jeppe Brandrup fandt hovedet på Lyngbys nye nigerianske angriber Kim Ojo og så stod den 1-0. Ojo fik en kort debut i sidste runde mod Esbjerg og var foretrukket fra start for første gang siden skiftet til Lyngby i september.

Efterfølgende var SønderjyskE ikke uden chancer. Især i midten af anden halvleg fik gæsterne etableret et godt pres, men lige lidt hjalp det. I stedet var det i det 78. minut Jesper Christjansen, der kunne sætte bolden i kassen til slutresultatet 2-0.

Dermed hopper Lyngby midlertidigt op på andenpladsen i Superligaen efter 14 kampe. De har akkumuleret 24 point og går forbi Brøndby, FC Midtjylland og Randers, der alle har 23 point og mangler at være i aktion i 14. spillerunde.

SønderjyskE har trods nederlaget også stadig pæne muligheder for at blive en del af det top-seks-givende slutspil. Dog kan Horsens med en sejr i morgen over Randers sende dem ned på syvendepladsen.