Milliongevinst udløst igen og Oddset-bon til over 700.000
Spil

Milliongevinst udløst igen og Oddset-bon til over 700.000

Der er blevet vundet nogle seriøst flotte gevinster indenfor den seneste uges tid af såvel tippere som Oddset-spillere

Bare to kampe krævede det for Oliver Zähringer at sætte 150.880 dejlige kroner på kontoen, da han sad og oddsene lidt i lørdags. Det skriver mja.dk på deres website, hvortil Zähringer også fortæller om strategien bag de to spil.

- Jeg satsede på, at Real Madrid ville vinde 3-2 ude over Rayo Vallecano til odds 16. Real var uden Ronaldo, så jeg regnede ikke med en overlegen sejr. Derudover har Lyon deres farlige angriber tilbage, så holdet skulle vinde 3-2 ude over Toulouse. Det gav odds 23 igen.

Til så store odds skal der selvfølgelig ikke den vilde indsats til for at vinde store penge, så 410 kroners indsats var nok til mega-gevinsten. 

Vandt over 700.000 på Den Lange

Et lidt større indskud, 1200 kroner, satsede en gambler fra Greve sidste onsdag, hvor han havde udset sig 10 kampe, der blev spillet som 7-linger. Ufatteligt nok lykkedes det at hive alle 10 udfald i hus, og så forestiller man sig, at der godt kunne udvikle sig et man-crush på West Hams målmand, der i sidste øjeblik reddede straffespark fra Watfords Troy Deeney og dermed forhindrede, at Watford kun tabte en kneben sejr.

Der havde stadig været et fornemt overskud, også med en scoring fra Deeney, men hvem tager ikke gerne 751.619 grunker med i købet, når nu chancen byder sig?

Den fantasktisk bon:

Begge kuponer overtrumfes dog af tipperen, som i weekenden høvlede 1024 kroner efter 10 matematiske halvgarderinger og minsandten endte med som den eneste at sidde med den rette kombination. Hvis tipperen fulgte med på "Følg dit system", har jublen været anseelig, da Cardiff et godt stykke inde i overtiden sikrede 2-1 sejren.

Waliserne var nemlig ét af tre hold, som tipperen havde valgt at holde ugarderet, og det holdt altså anderledes hårdt med at få deres hjemmesejr i land end udesejrene til hhv. Southampton og Charlton. Det er anden weekend i træk, at Milliongarantien udløses.

Den flotte kupon: