Video : Tipsbladet
Generelle

Jeg forventer mig mere af klubbens største stjerne

Marcus Ingvartsen har fået en skidt spillemæssig start på foråret, og FC Nordsjælland-fan Kasper Henriksen mener, at det er tid til, at andre får chancen fra start.

KOM NU, MARCUS!

Først og fremmest synes jeg, at det var fortjent, at vi ikke fik point i Parken.

Det er et svært sted at spille, og som hold er vi ikke kyniske nok i begge felter, hvis der skal point med hjem til Farum.

Og så forventer jeg mig bare mere, af vores største indadgående transfer nogensinde, Marcus Ingvartsen. En spiller med så flot et CV, 10 mål i den tyske Bundesliga i sidste sæson og tæt på landsholdet for kun få år siden. Der synes jeg ikke, at der kommer nok fra hans side.

Måske det er tid til at starte med nogle andre spillere til næste kamp.

Kasper Henriksen
FC Nordsjælland-fan

Det er ikke hans skyld, at vi taber, men en spiller på 28 år for FC Nordsjælland og vel nok klubbens største stjerne - der skal bare leveres nogle præstationer på et højere niveau.

Jeg synes, at han i få glimt viser, at han arbejder hårdt i holdets tjeneste, men han smider alt for mange bolde væk, og han er ikke i nærheden af at score mål.

Jeg husker ét skudforsøg på mål, som næsten resulterede i et mål til Andreas Schjelderup – det er simpelthen for lidt.

Måske det er tid til at starte med nogle andre spillere til næste kamp, hvor vi møder Silkeborg på hjemmebane i Farum.

Her kunne jeg godt tænke mig at se Antman og Harder fra start, og så måske Marcus som supersub, der kunne komme ind og måske afgøre kampen med et mål i 2. halvleg.

Skriv til Kasper Henriksen på FanklubbenFCN@tipsbladet.dk.