Blog: Mange kritiserer landskampspauserne, men Anders Dehn argumenterer for, at de kan noget, som klubfodbold ikke kan.

Efter en lovende september kom Danmarks landshold ned på jorden igen. To gyserkampe i november venter.

Tipsbladets chefredaktør, Troels Bager Thøgersen, reflekterer i denne leder om David Nielsens muligheder for at få succes i AGF, og så kigger han tilbage på Glen Riddersholms tid som træner for klubben.

Det danske landsholds pointtab på hjemmebane har kostet dyrt ved tidligere slutrunde-kvalifikationer - det skal der rettes op på torsdag og søndag aften.

DBU og Spillerforeningen bør gøre som Caroline Wozniacki, mener Tipsbladets chefredaktør, Troels Bager Thøgersen, i dagens leder.

LEDER: Zorniger, Thorup, Solbakken og Riddersholm står foran afgørende måneder i deres Superliga-klubber, skriver chefredaktør Troels Bager Thøgersen i Tipsbladets fredagsleder.

Det er blevet mandag, og De Falske 9'ere sidder som sædvanlig klar til at gennemgå weekendens runde i Premier League i den ugentlige podcast

Konflikten omkring kvindelandsholdets aftale med DBU truer også herrelandsholdet frem mod VM i Rusland, skriver Tipsbladets chefredaktør Troels Bager Thøgersen i Tipsbladets leder fredag.

De Falske 9'ere står på spring for at tage dig på rundtur i Premier League - denne gang i en helt særlig jubilæumsepisode.

Landholdets vej til VM er fortsat svær, men efter de to seneste kvalifikationskampe har håbet i den grad fået nyt liv

Pages