Konflikten omkring kvindelandsholdets aftale med DBU truer også herrelandsholdet frem mod VM i Rusland, skriver Tipsbladets chefredaktør Troels Bager Thøgersen i Tipsbladets leder fredag.

De Falske 9'ere står på spring for at tage dig på rundtur i Premier League - denne gang i en helt særlig jubilæumsepisode.

Landholdets vej til VM er fortsat svær, men efter de to seneste kvalifikationskampe har håbet i den grad fået nyt liv

Ingen Premier League-klub kom styrket nok ud af sommeren til at kæmpe på to fronter. Vinderne er den håndfuld udenlandske klubber, der kan.

Direktør for Danske Licens Spil, Niels Erik Folmann, vil ludomani til livs og gør en indsats for at komme problemet til livs

Trænere og sportsdirektører har i årevis været irriterede over, at transfervinduet om sommeren lukker flere uger efter, at sæsonen er gået i gang. En løsning kan være at flytte Deadline Day.

Forhåbentlig er Jørgensen, Dolberg og Cornelius klar til at vise, Danmark har andre angribere end Nicklas Bendtner.

.. selv Arsene Wenger ligner efterhånden en turist. De Falske 9'ere er tilbage med den ugentlige rundtur i Premier League

Det går helt amok det der transfermarked, efter de engelske klubber har fået pengene fra en monstrøs tv-aftale. I hvert fald priserne på enkelte spillere. På klubbernes 'netspend' kan tv-pengene - endnu - ikke aflæses.

Der er nu mindre end en uge tilbage af transfervinduet, og tingene spidser til i både danske og udenlandske klubber - for hvor meget skal der satses frem mod den sidste handelsdag?

Pages