• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Lionel Messi satte hele fodboldens verden i brand tidligere på ugen, da det kom frem, at han vil væk fra FC Barcelona. Kan man tillade sig at kalde Messi illoyal for at søge væk fra Barca i en krisetid?

Af Troels Bager Thøgersen

City, PSG, Inter: Bejlerne til Lionel Messi står i kø, men man kan ikke udelukke at Messis ”opsigelse” også kan være et forsøg på at sparke Barca-præsident Bartomeu ud med omgående effekt

Af Troels Bager Thøgersen

Del 2: FC Midtjylland har lukket bunker af mål ind i de afgørende Europa-kampe siden 2016. Her er FCM's 10 største problemer, der skal fikses.

Af Troels Bager Thøgersen

Del 1: FC Midtjylland har lukket bunker af mål ind i de afgørende Europa-kampe siden 2016. Tipsbladet har analyseret fire Europa League-exits og en Champions League-skuffelse.

Af Troels Bager Thøgersen

Er Neymar blevet verdens bedste fodboldspiller? Vi rangerer de 10 bedste spillere i søndagens Champions League-finale mellem PSG og Bayern München.

Af Tipsbladet.dk

FC Barcelona spilder Lionel Messis tid, skriver chefredaktør Troels Bager Thøgersen i en leder fra Tipsbladet fredag.

Af Kenneth Jensen

Jan Carlsen er dommerobservatør og er en af Europas mest velansete fortolkere af fodboldloven.

Af Jan Carlsen

UEFA's tredje klubturnering er ikke attraktiv, og derfor skal danske hold skrabe masser af point sammen i Europa, så man holder den noget mere på afstand, skriver Tipsbladets chefredaktør i dagens anden leder.

Af Troels Bager Thøgersen

Det er defensiven, der skal bringe FC Midtjylland videre i Europa, skriver Tipsbladets chefredaktør, Troels Bager Thøgersen, i dagens store leder.

Af Troels Bager Thøgersen

Købet af Patrick Olsen fra rivalen AaB og stadionprojektet med DBU siger meget om, hvor alvorligt AGF mener det med en plads i toppen af dansk fodbold.

Af Troels Bager Thøgersen

Pages