• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Jan Carlsen er dommerobservatør og en af Europas mest velansete fortolkere af fodboldloven.

Af Jan Carlsen

Flere af de mest erfarne fodboldkommentatorer i England roser landsholdet for at agere klogt og smart efter Raheem Sterlings straffespark i EM-semifinalen mod Danmark.

Af tipsbladet.dk

Søndag kan Lionel Messi endelig vinde det landsholdstrofæ, han mangler i sin enestående karriere. Men han skal forbi ærkefjenden Brasilien anført af den tidligere holdkammerat Neymar i en fuldstændig sindssyg udgave af Copa América.

Af Troels Bager Thøgersen

Der er mere i dette landshold, hvis de unge spilleres karrierer udvikler sig, som man kan håbe.

Af Troels Bager Thøgersen

Det danske landshold leverede en helstøbt indsats på Wembley men faldt til stærke England. Herfra skal lyde en tak til et landshold, der mindede os om, hvad fodbold, sammenhold og respekt for andre kan.

Af Troels Bager Thøgersen

Tipsbladets chefredaktør var til EM-brag mellem Spanien og Italien på Wembley tirsdag aften, og live på stadion var det et studie i topfodbold og den rene, rå glæde ved at se sit hold langt hjemmefra.

Af Troels Bager Thøgersen

Det danske fodboldlandshold har før vundet en stor sejr på Wembley, og hvorfor skulle holdet ikke kunne gøre det igen onsdag? Når det har ryggen mod muren, har det vist sig farligt, det danske landshold.

Af Kenneth Jensen

Danmark slog England på Wembley sidste efterår, så sværere er det ikke. Men at gentage bedriften i en EM-semifinale vil være det største i dansk landsholdshistorie siden EM-finalesejren i 1992.

Af Troels Bager Thøgersen

Corona, Brexit-politik og det politiske spil om værtskabet i indtil flere slutrunder forhindrer en dansk EM-fest i London.

Af Troels Bager Thøgersen

At Danmark er i EM-semifinalen er ikke et udtryk for lodtrækningsheld eller en særlig ånd. Danmark er et fremragende fodboldhold med fremragende spillere. Og det kan blive til endnu mere, både i år og fremover.

Af Sebastian Stanbury

Pages