Hvem der vinder og taber i Herning fredag aften kan føles ligegyldigt, men det er både menneskeligt og sundt, at Kristoffer Olsson fylder til både kampen og i vores samtaler om fodbold og med hinanden.

AGF var 11 mod 9 i de sidste 30 minutter af opgøret mod FC Midtjylland. Men formåede ikke at udnytte det, og så scorede FCM til sidst og vandt opgøret mod AGF. Nu er det endelig lykkedes for AGF-fan Rasmus Thomsen at få pulsen ned.

Marcus Ingvartsen har fået en skidt spillemæssig start på foråret, og FC Nordsjælland-fan Kasper Henriksen mener, at det er tid til, at andre får chancen fra start.

Brøndby-fan Morten Svan undrer sig over Denis Vavros ord, efter FC København vandt med 2-0 over FC Nordsjælland. Morten Svan svarer nu FCK-spilleren igen.

Glen Riddersholm ser i et stort interview med Tipsbladet tilbage på 21 hektiske måneder i AGF.

Efter en overbevisende sejr over FCN møder FC København endnu en toprival, FC Midtjylland, på et helt perfekt tidspunkt, hvis vi lader være med at lade som om, FCK har en chance mod Man City.

KOMMENTAR: FC Midtjylland vandt med ni mand en fodboldkamp, jeg sjældent, hvis nogensinde, har oplevet magen til på stadion.

- Nicolai Vallys har allerede lagt sig i pole position til Tipsbladets store forårspris, mener chefredaktør Allan Olsen

KOMMENTAR: På et overordnet plan er det en katastrofe, at en traditionsklub som EfB er kommet hertil. Men i rekonstruktionen og pointstraffen gemmer en genistreg og vej tilbage til fodboldlivet sig.

Jan Carlsen er tidligere dommerobservatør og en af Europas mest velansete fortolkere af fodboldloven.

Pages