• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Tonsser.com .

Tonsser-jul: Kantspiller med 12 mål i 14 kampe

Tonsser-jul: Kantspiller med 12 mål i 14 kampe
Illustration

Hver decemberdag frem mod jul præsenterer Tonsser.com i samarbejde med tipsbladet.dk en af dansk fodbolds spændende talenter. Pione Sisto har vist vejen fra FCM's ungdomsrækker - måske er en ny driblekonge på vej.

Af Tonsser.com .

Tipsbladet.dk og Tonsser.com har indgået et samarbejde, der bliver søsat med denne julekalender men som på sigt vil brede sig langt mere ud over de mange danske spændende talenter.

I Tonsser-jul vil der hver dag gemme sig en spændende ung U/17 eller U/19-spiller, som har gjort sig særligt bemærket i efteråret. Der er ikke nødvendigvis tale om de bedste spillere i Danmark på deres position, men spillere der er klar til at tage næste skridt og fortjener anerkendelse for deres præstationer. 

Den 23. og 24. har vi reserveret som julegaver til de danske landshold. 

Hvis der sidder nogle scouts, trænere, klubber og agenter derude. Så er dette julekalenderen I ikke vil gå glip af.

12. December 2014

★ Mikael Neville Anderson

★ Venstre kant, FC Midtjylland

★ Ny dansk dribledarling på vej?

★ Profil:Se Mikael Andersons profil på tonsser.com


Selvom de forsvarende mestre fra FC Midtjylland blot ligger på 7. pladsen, som U17-ligaen går til vinterpause, er de ligaens mest scorende hold sammen med FC Nordsjælland. En stor del af æren kan tillægges det 16-årige stortalent Mikael Anderson, der fra sin plads på venstrekanten har scoret hele 12 mål i 14 kampe. Han deler dermed ligaens topscorertitel med Silkeborgs Nicklas Røjkjær, som ligeledes er med i årets julekalender.

Mikael Anderson har længe været anerkendt som et enormt talent. Som bare 14-årig blev han inviteret til prøvetræning hos Aston Villa, hvor han fik mulighed for at prøve kræfter med Premier League klubbens ungdomshold. Kort efter skiftede han fra AGF-ungdomsholdet til FC Midtjyllands prestigefyldte akademi, hvor han nu bomber videre og senest vandt DM i sommer.

Selvom Mikael foretrækker venstrekanten som en klassisk dribler, kan han spille mange forskellige positioner på banen. I AGF spillede han også på den centrale midtbane, ligesom han i dag også bruges på begge kanter og på toppen. Og med den alsidighed og målfarlighed, han udviser, kan Mikael Anderson nemt blive et af de største talenter, Danmark har produceret i lang tid. Hvem ved, måske Premier League snart ringer igen.


Illustration: Tonsser.com

 

Superliga

Mere Superliga

Fokus