• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Martin Davidsen

1. division får nyt navnesponsorat

1. division får nyt navnesponsorat
Foto: Martin Davidsen/tipsbladet.dk

Landets næstbedste række skal fremover hedde Bet25 Liga.

Af Martin Davidsen

Danmarks næstbedste fodboldrække skifter navn. Det danske sportsbetting selskab Bet25 har lavet en 2-årig aftale, der betyder, at klubber som Vejle, Lyngby og Silkeborg til næste sæson spiller i Bet25 Liga. Det oplyser Divisionsforeningen i en pressemeddelelse.

- Vi er rigtig stolte over at kunne præsentere Bet25 som ny navnesponsor. Bet25 er et dansk bettingselskab med dybe rødder i dansk fodbold og i dansk sport i det hele taget. At vi nu igen får navnesponsor på Danmarks næstbedste fodboldrække siger noget om, hvordan kvaliteten af ligaen er steget de seneste år og er blevet mere attraktiv, hvilket også giver sig udtryk i endnu flere kampe på tv fremover, udtaler Claus Thomsen, direktør i Divisionsforeningen.

Læs også: Øl, biogas og cement: Danmarks tossede stadionnavne

Hos Bet25 er man godt tilfreds med aftalen.

- Med Bet25 Liga bliver der sat endnu en tyk streg under, at vi er det sportsbetting firma, der er tættest linket op til dansk fodbold. Bet25.dk er det betting-site, der har klart flest odds ude på dansk fodbold, og via vore medie-platforme KanalSport.dk og Ligabold.dk følger vi dansk fodbold tættere end de fleste. Med vores tilstedeværelse i Bet25 Liga får vi endnu en platform til at fortælle fodbold-Danmark om, hvordan vi som det eneste sportsspille-selskab i Danmark sender penge direkte tilbage til de danske klubber, udtaler Bet25s direktør Holger Kristiansen.

Første spillerunde i landets næstebedste række spilles 26. juli.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus