• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Anders Dehn

1. divisionsklub i stor brøler: Glemte at registrere to lejespillere

Næstved BK risikerer at undvære de to lejesvende Tobias Arndal og Jeppe Illum, fordi klubben først fik registreret dem, efter transfervinduet lukkede. Direktøren håber på en afgørelse, inden 1. division begynder igen i weekenden.

Af Anders Dehn

I januar lejede 1. divisionsklubben Næstved BK to spillere fra Superligaen. Det er der sådan set ikke noget odiøst i. Det er der til gengæld i klubbens efterfølgende håndtering af spillerne, for Næstved risikerer, at klubben ikke kan bruge de to spillere. Det skriver Ekstra Bladet.

Næstved lejede Tobias Arndal i AC Horsens og Jeppe Illum i Vendsyssel FF, men fik ikke registreret de to spillere i det såkaldte Club Office-system. Det skal alle klubber ellers, når de henter nye spillere.

Klubben registrerede først Arndal og Illum halvandet døgn efter transfervinduets lukning, og derfor er de på nuværende tidspunkt ikke spilleberettiget ifølge Ekstra Bladet. Spørgsmålet er, om de overhovedet bliver det.

Sagen ligger ved Fodboldens Discplinærinstans, så nu afventer Næstved en afgørelse.

- Vi håber inderligt på en afgørelse i sagen inden forårsstarten her i weekenden, siger direktør Jacob "Gaxe" Gregersen.

1. divisions tager hul på foråret i den kommende weekend, hvor Næstved BK på søndag møder topholdet, Viborg FF. Det sydsjællandske mandskab har al mulig grund til at håbe på et godt forår, for det ligger aktuelt på femtepladsen, men med lige så mange point som FC Fredericia som nummer tre. Det giver to playoffkampe mod nummer 12 fra Superligaen i slutningen af sæsonen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus