1. division

Aarhus Fremad bankede Vendsyssel FF i pokalen

Vendsyssel FF blev sendt ud af pokalturneringen med et brag.

Viborg FF blev tirsdag sendt ud af pokalturneringen af et Danmarksserie-hold, og onsdag var det Vendsyssel FF's tur til at blive sendt ud af pokalen.

Det nordjyske 1. divisionshold stod dog ikke over for en modstander fra Danmarksserien, men i stedet fra 2. division, da de mødte Aarhus Fremad.

Og Aarhus Fremad tog sig en usvigelig sikker sejr i onsdagens pokalopgør.

Kort før pausen kunne Søren Andreasen bringe Aarhus Fremad foran i kampen, og de århusianske værter gik til pause med en smal føring. Men efter pausen tog det fart.

Efter 53 minutter scorede Søren Andreasen igen, mens føringen blev udbygget af Lucas From og Magnus Kirchheiner efter henholdsvis 66 og 69 minutters spil. I overtiden slog Marcus Kirchheiner også sejren endegyldigt fast med sin scoring til hele 5-0, som blev kampens endelige resultat.

Aarhus Fremad er dermed videre i turneringen, mens Vendsyssel FF er færdig i Sydbank Pokalen for denne gang.

Til gengæld kunne 1. divisionsholdet Kolding IF spille sig videre i turneringen, da de mødte FK Utopia. Her vandt Kolidng med 5-0.