• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Anders Dehn

Afgået dansk direktør: Fuldstændig uacceptabelt

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Vendsyssel FF har ikke udbetalt løn til spillere og øvrige ansatte, og det er både uacceptabelt og udansk, mener den netop afgåede direktør og tidligere hovedaktionær, Jacob Andersen.

Af Anders Dehn

Bededagsferien har været alt andet end afslappende for de ansatte i Vendsyssel FF, dels på grund af den vigtige kamp mod Hobro IK, dels på grund af den manglende udbetaling af løn. Det sidste er ikke i orden, siger Jacob Andersen til Nordjyske.

Torsdag skulle lønnen være tikket ind, men det gjorde den ikke. Fredag fratrådte Andersen som administrerende direktør. Klubben har endnu ikke oplyst, om der er en sammenhæng mellem de to ting.

Jacob Andersen, der er tidligere hovedaktionær og bestyrelsesformand, er dog stadig menigt medlem af bestyrelsen. Han slår fast, at den manglende løn ikke er med hans gode vilje.

- Jeg skal da som bestyrelsesmedlem også beklage, at der er sket den fejl her med den manglende løn. Det har jeg i stærke vendinger gjort klart over for vores hovedaktionærer, siger Jacob Andersen til Nordjyske.

- Sådan noget er fuldstændig uacceptabelt. Det er meget udansk og meget uvendsysselsk. Jeg har presset på for at få en garanti for, at pengene kommer, og det har de lovet.

Vendsyssel FF har allerede udpeget Jacob Andersens afløser som administrerende direktør. Han er schweizer og hedder Joel Haefliger.

Den manglende løn kommer oven på en periode med uvished. Vendsyssel ligger under stregen i 1. division, og hvis klubben rykker ned, hænger dens fremtid i en tynd tråd. Det sagde ejeren før forårssæsonen.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020