Foto: Jan Christensen/Getty Images
1. division

Avis: David Nielsen har takket nej til dette job

Superliga-nedrykker er på jagt efter en ny cheftræner, men man har fået nej hos David Nielsen.

Tidligere lørdag kom det frem, at Sønderjyske skal have ny træner, da klubben har fyret teamet med cheftræner Henrik Hansen og assistenttræner Niels Lodberg.

Og nu kan Der Nordschleswiger så fortælle, hvem der er i spil til det ledige trænerjob.

Her fremgår det, at tre mand fortsat er på blokken.

Klubben har allerede fået et nej fra én træner, nemlig tidligere AGF- og Lyngby-træner David Nielsen.

Klubben tabte fredag til Fremad Amager og ligger "kun" nummer fire i den næstbedste række med tre point på til Hvidovre på den andenplads, der giver oprykning til Superligaen.

Med en enkelt runde igen, inden man går på en lang vinterpause, er sportsdirektør Esben Hansen ved at afsøge markedet for en ny cheftræner, og selv om man har fået nej fra David Nielsen, er der fortsat spændende navne på blokken.

Der Nordschleswiger fortæller, at de tre mand tilbage på blokken er FC Helsingør-træner Morten Eskesen, Hillerøds Christian Lønstrup, der tidligere har været sat i forbindelse med klubben, og Lars Friis, der har en fortid i AaB og Viborg FF. Friis blev fyret i AaB tidligere i efteråret.

Ifølge avisen har Sønderjyske inden fyringen af cheftræner Henrik Hansen rakt ud til de fire cheftrænere, hvor David Nielsen altså allerede har afvist interesse i jobbet.

David Nielsen stoppede i sommer efter flere år i AGF. Tipsbladet talte med den tidligere AGF-træner i slutningen af september - læs den historie her.