• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Jonas Kongerslev Nygaard

Bajram Fetai klar for FC Roskilde

Bajram Fetai klar for FC Roskilde
Illustration

Bajram Fetai fortsætter karrieren i FC Roskilde, hvor han har skrevet kontrakt for de næste 18 måneder.

Af Jonas Kongerslev Nygaard

Bajram Fetai har fundet en ny klub. Efter mange måneder med genoptræning efter en knæskade har den tidligere Lyngby- og FC Nordsjælland-profil skrevet kontrakt med FC Roskilde for de næste 18 måneder.

- Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang igen. At det blev Roskilde skyldes ikke mindst den dialog, jeg har haft med FC Roskildes direktør, Bo Tue Knudsen, og træner Anders Theil. Roskilde var blandt de første, der henvendte sig efter min skade og var villige til at hjælpe mig videre efter skadespausen, og det sætter jeg stor pris på. Hertil kommer, at jeg synes Roskilde har en spændende trup og et projekt, som jeg gerne vil være en del af, siger Bajram Fetai til klubbens hjemmeside.

Fetai har senest optrådt for tyrkiske Denizlispor, men i slutningen af november sidste år blev han løst fra sin kontrakt på grund af en lang periode med en knæskade, som på det seneste har arbejdet hårdt på at komme over. Nu gælder det i det kommende halvandet år FC Roskilde, som i denne sæson er oprykker i NordicBet Ligaen. Holdet lægger sæsonen ud med en udekamp mod nedrykkerne fra AGF den 27. juli.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.