Video : Tipsbladet
1. division

Cheftræner afslører interesse fra Superligaen

Christian Lønstrup har imponeret som cheftræner for Hillerød Fodbold, og den tidligere FC København-profil afslører nu, at flere Superliga-klubber har haft ham på blokken i denne sæson.

Han har tidligere ført FC Helsingør op i Superligaen, og Christian Lønstrup går stadig med drømme om at vende tilbage til landets bedste række. 

Den tidligere FC København-spiller har i øjeblikket stor succes i Hillerød Fodbold, som efter oprykningen i sommer nu ligger på en imponerende 7. plads i NordicBet Ligaen. 

Og i et interview med NordicBet peger den 51-årige Christian Lønstrup nu på, at han er et trænernavn, som flere Superliga-klubber har vist interesse for på det seneste. 

- Selvfølgelig vil jeg gerne det (tilbage til Superligaen, red.), og mit navn har også stået på en liste med kandidater hos Superliga-klubber i denne sæson. Jeg har alle de fornyede trænerlicenser, og jeg har haft muligheder undervejs. Der var et bump omkring Roskilde, så kom corona, og jeg har også sagt nej til nogle tilbud, fordi min far blev syg på et tidspunkt, og jeg hellere ville være på Sjælland. Jeg har ambitioner, og jeg synes også, at jeg har evnerne til det. Jeg er jo ret god til at få meget ud af få midler. Jeg kunne godt tænke mig at være et sted, hvor jeg måske kan se, hvor meget jeg kan få ud af store midler, siger Christian Lønstrup til NordicBet.

Christian Lønstrup har været cheftræner for Hillerød Fodbold siden 2021. Lønstrup har tidligere stået i spidsen for FC Helsingør og FC Roskilde.