Video : Tipsbladet
1. division

Dansk angriber i forrygende målform

Den unge angriber Sebastian Clemmensen har gang i et helt forrygende forår.

20-årige Sebastian Clemmensen er blot i gang med sin første sæson som senior i B.93, men hvilken sæson det har været.

Han skulle lige bruge en tilvænningsperiode i efteråret, men siden Nordic Bet ligaen blev delt i to efter 22 spillerunder, har han ikke set sig tilbage.

Seks fuldtræffere har Sebastian Clemmensen leveret siden ligaen blev delt i et nedryknings- og oprykningsspil. Det er med længder flest scoringer af alle i NordicBet Ligaen i samme periode.

Det viser tal, som Tipsbladet har indsamlet via Opta.

Flere spillere har leveret tre scoringer, men det har Sebastian Clemmensen altså gjort dobbelt så godt. Senest var han på pletten i 7-1-ydmygelsen af HB Køge, hvor han noterede sig for to scoringer og en assist i en kamp, som matematisk sikrede B.93 endnu en sæson i NordicBet Ligaen.

Desuden viser tallene fra Opta, at Sebastian Clemmensen har noteret sig for tredjeflest afslutninger i de seneste syv spillerunder med 23. Adrian Justinussen og Sebastian Pingel - begge fra Hillerød - har henholdsvis 27 og 33.

B.93-angriberen rammer bare kassen på 56 procent af sine afslutninger, mens det kun er en tredjedel af Hillerød-duoens afslutninger, der er indenfor målrammen.

Sådanne tal er selvsagt noget, der får større klubber til at spærre øjnene op, og det er bestemt ikke usandsynligt, hvis angriberens navn begynder at blive noteret ned rundt omkring i både ind- og udland.

Skarpretteren har i hvert fald gang i en rigtig god debutsæson som senior, hvor det i alt er blevet til 13 scoringer og tre assister i 27 kampe. Der resterer tre spillerunder af NordicBet Ligaen, hvor han har mulighed for at udbygge sin imponerende stime.

Sebastian Clemmensen har desuden tonganske rødder og var tidligere på året udtaget til deres U23-landshold, som spillede tre kampe i de Forenede Arabiske Emirater.

Angriberen, der tidligere har spillet på akademiet i FCK, underskrev sidste år en kontraktforlængelse med B.93 frem til sommeren 2026.

I afspilleren ovenfor kan du se Sebastian Clemmensens to scoringer fra 7-1-sejren over HB Køge.