Video : Tipsbladet
1. division

Dansk cheftræner sælges til Bundesliga-klub

Kolding IF skriver på sin hjemmeside, at klubben vinker farvel til cheftræner Kristoffer Wichmann, da han skal være assistent i en Bundesliga-klub.

Kolding IF skal på jagt efter en ny træner. 

Det står klart, da NordicBet Liga-klubben skriver på sin hjemmeside, at Kristoffer Wichmann forlader klubben, da han er blevet solgt.

Han skal nemlig være assistent i en unavngivet Bundesliga-klub, skriver Kolding IF. 

Wichmann takker for mange gode år i Kolding.

– Jeg havde troet at jeg skulle være i Kolding IF i adskillige år, hvilket min forlængelse med denne her fantastiske klub også synliggjorde. Fodbold er dog til tider en uberegnelig størrelse, og den her mulighed håber jeg alle forstår, at jeg skal tage. Derfor er det også 100 procent et på-gensyn til Kolding IF, hvor min samhørighed med fans/supportere, sponsorer og alle i og omkring klubben er helt speciel. Jeg vil gerne sige tak til alle der har gjort, at vi står et fantastisk sted i Kolding IF, men også at det har sandsynliggjort at jeg er blevet interessant for andre klubber, og i det her tilfælde en klub i Bundesligaen.

– En ekstra anerkendelse og tak skal gives til mine fantastiske spillere. Hemmeligheden bag vores succes er ikke mig, men OS. Alle i staben samt især Ritter og Lars, som er så vanvittigt dygtige, det skal alle huske på.

– Marcel og Flyvholm er for vilde, og i min optik er de den helt store hemmelighed bag alle de muligheder Kolding IF har lige nu. Også et tak for et godt samarbejde til ejerkredsen, hvor udviklingen af klubben, med især Thorsten, har været stærk.

– Jeg har siden den første dag jeg startede sagt, at vi skal lave minder og historier sammen. Det har vi den grad gjort! Vores værdisæt i klubben har sin unikhed ved, at alle hver evig eneste dag udøver tillid, ærlighed og loyalitet til hinanden.

– Til alle – Husk at den support I alle har givet mig, har gjort at jeg har præsteret mit bedste. Det skal I også huske at give til den næste cheftræner, stab og spillere. I har alle en kæmpe betydning for succesen i fremtiden, siger Wichmann til Koldings hjemmeside.

Tipsbladet har forsøgt at kommentar fra Wichmann i forhold til at høre, hvilken Bundesliga-klub der er tale om, men han har ikke reageret på vores henvendelse. 

Kolding IF endte som nummer tre i NordicBet Ligaen. 

Han blev ansat som cheftræner i Kolding i marts 2021.