• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Kenneth Jensen

Dansk OL-anfører har forlænget med HB Køge

Foto: HB Køge

Eddi Gomes fortætter i HB Køge, hvor han har fået en etårig aftale.

Af Kenneth Jensen

Han har prøvet lidt af det hele, Eddi Gomes, og nu er han tilbage i Danmark og i klubben, hvorfra det begyndte at tage fart tilbage i 2013.

31-årige Eddi Gomes har fået forlænget sin aftale med HB Køge, så den nu løber frem til sommeren 2021. Han fik i maj en kort kontrakt med klubben, som man altså nu har valgt at forlænge.

Læs også:Ny HB Køge-stopper er usikker på rolle i foråret

- Eddi har et tårnhøjt topniveau, som vi ved og alle har set rækker til mere end 1. Division. Derfor er det en fornøjelse, at vi kan have ham i truppen, hvor han samtidig med, at han igen kommer i spilform, kan have en afgørende rolle i at få implementeret den indstilling og de værdier, som vi tror på skal til. Det handler om at kæmpe for hinanden, gå forrest for holdkammeraterne og først og fremmest ville vinde, siger direktør i HB Køge Per Rud til klubbens hjemmeside.

- Jeg har altid haft det sådan, at man skal gå all in i alle dueller og ville vinde alle bolde. Og kommer man i infight så skal ens holdkammerater være der for dig og have din ryg. Det er værdier, jeg har oplevet og lært her i HB Køge. Når jeg har snakket med Per Rud og Auri Skarbalius om sådan nogle ting, har vi været helt enige. Derfor var det heller ikke svært at blive enige om at fortsætte samarbejdet. Der venter hårdt arbejde forud, men jeg glæder mig til at blive klar til at spille igen. Samtidig er jeg nu der, hvor jeg føler mig klar til at spille, selvfølgelig skal formen finpudses og jeg skal have nogle træningskampe, men jeg føler selv, at jeg står skarpt og er mere eller mindre klar, siger Eddi Gomes om forlængelsen.

Læs også:Næsten to år uden kampe: HB Køge henter tidligere Superliga-profil

Eddi Gomes har prøvet lidt af hvert i sin karriere. Fra at spille 2. division til at være anfører for Danmark ved OL i 2016. Han har også spillet i Kina og tjent gode penge.

Karrieren tog som sagt fart i Køge, og han kom efterfølgende til Esbjerg og var der bare et halvt år, inden han blev solgt til Henan Jianye.

Stopperen har også fire landskampe for Guinea-Bissau på cv'et.

HB Køge spiller også NordicBet Liga i den kommende sæson.

Læs også:Transferkongerne: Højre back fik vinger på transfermarkedet

Læs også:Superligaens tag-selv-bord: Mange spændende spillere er gratis

Læs også:Efter prøvetræning: Tidligere Esbjerg-profil får ikke kontrakt i OB

Superliga

Mere Superliga

Fokus