• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Lasse Sylvest Mikkelsen

FC Roskilde snupper Stenderup

FC Roskilde snupper Stenderup
Foto: Lars Ronbog/GettyImages

Den tidligere Brøndby- og Esbjerg er blevet enig om en aftale med 1. divisions klubben, skriver FC Roskilde på sin hjemmeside.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Forsvarsspilleren fik før årsskiftet ophævet sin kontrakt med Esbjerg, og har siden været uden klub. Nu er en aftale med FC Roskilde så faldet på plads - et skifte, som den 27-årige ser frem til.

- Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang og lære drengene og folkene i og omkring FC Roskilde at kende. Jeg har fået et rigtig godt indtryk af klubben og de visioner, de har. 

Også FC Roskildes manager, Anders Theil, er både glad og overrasket over tilgangen af den rutinerede forsvarsspiller.

- Da jeg snakkede med Daniel mellem jul og nytår, var det bare for at høre hvor han stod. Intet tydede på, at det ville ende med at Daniel skulle spille for FCR. Vi har haft en rigtig god dialog både med rådgiver og Daniel. Vi er jo, som tidligere nævnt, meget tilfredse med truppen, men det klart, at Daniel - med sin aggressive spillestil og ro på bolden - vil styrke os i et meget spændene forår. Så vi yderst tilfredse med, at det lykkedes.

Daniel Stenderup har spillet 144 superliga kampe for både Brøndby og Esbjerg, og skal forsøge at overføre denne erfaring til FC Roskilde, som begynder forårssæsonen d. 5. marts ude mod AB.  

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.