Video : Tipsbladet
1. division

Forlader FCK: Det her skifte tiltaler mig meget

Daniel Haarbo har vinket farvel til FC København, da han har skrevet en treårig kontrakt med FC Fredericia. Han fortæller til Tipsbladet, at det er et godt skridt i karrieren.

Daniel Haarbos kontrakt i FC København udløb den 30. juni, men midtbanespilleren har allerede fået fremtiden på plads.

Han har nemlig valgt at skifte til FC Fredericia, og her har Haarbo skrevet under på en treårig kontrakt.

- Jeg valgte Fredericia, da jeg kunne mærke, at de ville mig. De har en plan for mig og ville tilbyde mig en treårig kontrakt.

- Det kunne jeg se mig selv i. Den form, som de spiller fodbold på i Fredericia, tiltaler mig meget. siger Daniel Haarbo i et interview med Tipsbladet.

Haarbo fortæller, at han var i dialog med flere klubber, men han var ikke i tvivl, da Fredericia kom på banen.

- Fredericia var min prioritet. Så kunne det lykkes, ville jeg det, siger han og tilføjer.

- Det er et naturligt næste skridt for mig. Jeg har fået en sæson i 2. division, hvor jeg har lært en masse.

- 1. division passer bedre til mig, og jeg føler, at jeg er klar til at tage skridtet. Jeg er sikker på, at jeg sagtens kan gøre det rigtig godt der.

Hvordan passer Fredericias måde at spille på til din type?

- Hvis man kigger på Fredericia, er det dem i 1. division, der har flest pasninger i holdet. De har altid en høj boldbesiddelse, og de vil gerne dominere. Der er mine forcer også. Jeg løber mange meter og passer godt ind.

Artiklen fortsætter under billedet.

Foto: Alamy

Ingen sure miner
Nu er tiden i FC København helt forbi for Haarbo, men klubben meldte ikke noget ud om Haarbos afsked på hjemmesiden. Han har dog intet ondt at sige om afskeden.

- Hjalte (Hjalte Bo Nørregaard, red.) ringede til mig, og vi fik en god snak. Han tilbød sin hjælp og sagde, at hvis han eller klubben kunne hjælpe mig, ville de stå til rådighed.

- Det blev så ikke aktuelt alligevel. Det føltes som et rigtig skifte. Jeg kunne bare have ringet til FCK, så det var fint, siger Daniel Haarbo til Tipsbladet og tilføjer.

- Jeg tror ikke, at FCK meldte noget ud. Det lægger jeg ikke noget i. Min kontrakt udløb, og så var det slutningen på det.

21-årige Haarbo nåede at spille to Conference League-kampe for FC København.

I den seneste sæson var midtbanespilleren udlejet til Aarhus Fremad, hvor han blev en stor profil.