Video : Tipsbladet
1. division

Fra Brøndby til stor nedtur: Super frustrerende

Giran Pyne-Cole har tidligere været en del af Brøndby i seks år, men nu er angriberen løbet ind i et skadeshelvede. Offensivspilleren fortæller til Tipsbladet, at han først kan komme i kamp i det nye år, og han er færdig i Næstved.

Giran Pyne-Cole forlod Brøndby i 2021 efter hele seks år i klubben, men siden da er der sket meget for den unge offensivspiller.

I de seneste par år har tilværelsen stået på divisionsfodbold for Vanløse og Næstved, men nu er det tidligere Brøndby-talent uden kontrakt.

I den seneste sæson var han en del af Næstved i NordicBet LIgaen.

- Jeg havde kontraktudløb, og i det seneste halve år har den været gal med knæet. Generelt var min tid i Næstved præget af skader fra dag ét. Det var indforstået fra begge parter, siger Giran Pyne-Cole til Tipsbladet og tilføjer.

- Da jeg kom til Næstved, var det med forventningen om at tage det næste skridt til en større klub. Det var mine ambitioner. Jeg havde følt mig godt til rette efter min tid i Vanløse, men så har jeg haft en del skader.

Pyne-Cole har dog tidligere døjet med en del skavanker, da han var i Brøndby, men alligevel har det været svært for den hurtige offensivspiller at skulle håndtere at sidde ude.

- Det har været hårdt mentalt, fordi man føler, at ens evner rækker til mere. Det er super frustrerende, at man føler sig utilstrækkelig, siger han og tilføjer.

- Jeg havde en overbevisning om, at jeg kunne hjælpe holdet. Da vi kom til preseason, kom jeg dog galt afsted.

Ude i lang tid
Den tidligere Næstved-spiller fortæller, at han tidligere er blevet opereret i knæet, men skaden er nu brudt op igen. Det betyder, at der går lang tid, før Pyne-Cole kommer til at spille kampe igen.

- Det næste halve år kommer jeg til at døje med den her knæskade. Det er en længerevarende skade, så det bliver nok tidligst ved årsskiftet, at jeg kan spille igen.

22-årige Pyne-Cole endte kun med at spille fire førsteholdskampe for Næstved, og han erkender, at karrieren nok kommer til at fortsætte på lavere niveau end NordicBet Ligaen.

- Det bliver nok 3. division eller Danmarksserien, så jeg kan finde fodfæste, siger Giran Pyne-Cole til Tipsbladet.

Næstved endte med at rykke ud af NordicBet Ligaen.