• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Jacob Quvang

Gafler nøglemedarbejder i Brøndby

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Vendsyssel har fundet sin nye sportsdirektør i Brøndby IF.

Af Jacob Quvang

Vendsyssel har i noget tid været på jagt efter en afløser for Søren Henriksen, der forlod sin stilling som sportsdirektør i klubben for i stedet at tage til FC Nordsjælland. 

Den afløser har man nu fundet i Brøndby IF, hvor man har gaftlet Christian Larsen. 

Han kommer fra en stilling som laglig leder af Head of Masterclass i Brøndby, hvor han altså har spillet en stor rolle i klubbens talentafdeling. Christian Larsen besidder dermed et enormt kendskab til unge spillere og de til de danske divisioner.

Han har også erfaring med et sportsdirektør-job, for tidligere i karrieren var han sportschef, cheftræner og talentchef på samme tid i HIK. Det er også noget, som Vendsyssels bestyrelsesformand, Jacob Andersen, har lagt vægt på.

- Vi har været igennem en lang og grundig proces, siden Søren Henriksen skiftede til FC Nordsjælland. Forud for denne proces har vi evalueret stillingens ansvarsområder og afklaret hvilke kompetencer den nye sportsdirektør skulle besidde.

- I Christian Larsen får vi en sportsdirektør, der kommer med meget stor fodboldfaglighed, og som har stor erfaring med både spillerrekruttering og scouting, qua hans mangeårige arbejde i Masterclass Brøndby. Ligeledes kommer han med en imponerende viden og kendskab til bl.a. U19 ligaen, 2. division og 1. division, hvorfra vi primært skal rekruttere fra fremadrettet. Vi har mærket en person, der både vil passe godt ind hos os og som er meget sulten efter at blive en del af Vendsyssel FF, siger han i pressemeddelsen.

Selv glæder Christian Larsen sig til at komme i gang.

- Først og fremmest er jeg rigtig glad og stolt over at have fået muligheden. Det har været en ambition for mig at komme til at arbejde i en rolle som denne, og det er noget, jeg har været meget nysgerrig på i flere år, og har arbejdet på at dygtiggøre mig i den retning, så jeg glæder mig ekstremt meget til at komme i gang.

- Mit gode indtryk af Vendsyssel FF er kun blevet bekræftet i de samtaler, jeg har haft med Jacob Andersen. Det er en klub med ambitioner, og som samtidig er opmærksom på vigtigheden af hårdt arbejde, hvilket også er nogle dyder, jeg altid har været vant til. Der er gang i mange spændende ting i klubben, som jeg glæder mig til at blive en del af - og jeg ser frem til at være med til at fortsætte udviklingen sammen med den nye cheftræner Bo Zinck og det øvrige team, siger han.

40-årige Christian Larsen tiltræder sin nye stilling den 1. december, oplyser Vendsyssel.