• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Oliver Okstrøm

Græsk tragedie: VB-profil ramt af alvorlig skade

Foto: Getty Images

Emmanouilidis kan se frem til en lang pause.

Af Oliver Okstrøm

Vejles græske kantprofil Dimitris Emmanouilidis er blevet ramt af lidt af en tragedie, da han nu kan se frem til at misse resten af denne sæson og nok også resten af 2023. Det skyldes en korsbåndsskade, der er opstået på træningslejren i Belek.

Det oplyser VB på klubbens hjemmeside, hvor sundhedschefen i klubben, Asger Pedersen, frortæller om skaden.

- Fra uheldet skete, havde vi en mistanke om en korsbåndsskade, og selvom vi havde grunde til at frygte en skade af den karakter, var en endelig diagnosticering betinget af flere uddybende undersøgelser, siger han og fortsætter:

- Over de seneste dage er skadens omfang blevet kortlagt af lokale specialister, spillerens egen læge og vores klublæger, og vi har haft en god dialog om de næste faser i forløbet. Dimitris’ skade er desværre alvorlig, men vi har gode erfaringer med at behandle korsbåndsskader, og vi er, trods de ærgerlige omstændigheder, optimistiske, siger Pedersen.

Det drejer sig om det højre korsbånd for Emmanouilidis, og Vejle er nu i fuld gang med at finde den bedste behandlingsmulighed for kantspilleren, som snarest ryger til en specialklinik i Italien.

Emmanouilidis kom til Vejle fra Panathinaikos i sommeren 2021, og han har spillet 51 kampe for vejlenserne med 13 mål og otte assister til følge.

I slutningen af transfervinduet ophævede VB kontrakten med en angriber. Læs mere om det her.