Video : Tipsbladet
1. division

Har fået 45 mio: Her er AaB-bossernes plan

AaB-sportsdirektør Ole Jan Kappmeier må erkende, at der er meget at arbejde med.

AaB har senest fået skudt 45 millioner kroner ind i en kapitaludvidelse, som betyder, at den tyske gruppe SSE22 nu ejer 50,5 procent af aktierne i den nordjyske traditionsklub.

Og selvom klubbens sportsdirektør Ole Jan Kappmeier ser gode sider, så er der stadig en del at se til. Det fortæller han i et interview med Viaplay.

- Jeg synes stadig, at der er meget, der skal arbejdes på. Det er ikke en overraskelse for nogen, lyder det fra ham, og han tilføjer:

- Jeg er tilfreds med alle, der har været enige om den her strategi, hvor vi bygger en bæredygtig model. Hvis man ser på bænken i dag, så har vi to unge spillere mere. Det er første gang, at de er i truppen. Men vi får også unge spillere ind, som vi gerne vil udvikle. Så jeg tror, at vi ser de første skridt nu, men der er stadig lang vej at gå, siger Kappmeier.

Med sig har han bestyrelsesmedlem Jan Peters, som peger på, at det er en langsigtet plan, som de har udviklet i det seneste år, som man har lavet med alle involverede. Han peger endvidere på, at nu skal gøres med vedholdenhed.

- Vi er overbeviste om, at det er vigtigt at se på den sportslige side af tingene. Det her er en fodboldklub, og vi vil vinde kampe og udvikle fodboldspillere, forklarer han og fortsætter:

- For os er det vigtigste at udvikle en bæredygtig fodboldklub, der kan konkurrere på det højeste niveau og kan udvikle spillere over en længere periode, siger han og fortæller, at de er glade for at være i gang, fastslår Peters.

Det hele kan ses i videoen øverst i artiklen, hvor de også kommer ind på indkøbet af Mathias Jørgensen.