1. division

Hobro tabte igen: Svært ikke at føle sig snydt

Mads Hvilsom føler ikke, at Hobro har haft marginalerne med sig på det seneste.

Hobro løb ind i det fjerde nederlag i de seneste fem kampe, da Esbjerg lørdag kom forbi DS Arena, og her følte Mads Hvilsom sig snydt af dommeren. Det siger han til Nordjyske.

Ved stillingen 0-0 fik Hvilsom nemlig annulleret en scoring for offside, og efterfølgende blev der dømt offside på Hobro-angriberen, da han havde fået en friløber ned mod Esbjerg-målet.

Specielt den sidste kendelse var Hvilsom ikke tilfreds med, og han påpeger, at Hobro ikke har haft marginalerne med sig på det sidste.

- Det er svært ikke at føle sig snydt, men vi må også kigge indad og erkende, at vi brænder for mange chancer i øjeblikket. Vi var klart det bedste hold i 1. halvleg mod Esbjerg, og efter pausen havde vi også chancerne til at udligne, siger han.

Hobro ligger nummer syv i NordicBet Ligaen med 13 point for ni kampe.

Rækken føres af Viborg, der har 20 point for otte kampe, mens FC Fredericia følger efter med 19 point for ni kampe.