• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Kenneth Jensen

Ibrahim Moro skal væk fra Silkeborg: Der er noget interesse

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Den ghanesiske midtbanespiller har ikke spillet meget efter Silkeborgs nedrykning fra Superligaen, og nu er alle sejl sat ind på at finde en ny arbejdsgiver til Ibrahim Moro.

Af Kenneth Jensen

Da Peter Sørensen og Silkeborg IF hentede midtbanespiller Ibrahim Moro til klubben, spillede han otte kampe, og så stod Silkeborg klar med en kontraktforlængelse frem til 2020. Så godt gjorde ghaneseren det i sin første tid i SIF.

Men siden Silkeborgs Superliga-nedrykning i sommer, er der sket meget. Peter Sørensen er ikke længere manager i klubben, det er i stedet Michael Hansen, der er træner for holdet, og i dette efterår har Ibrahim Moro stort set ikke spillet.

Og derfor er det et vigtigt transfervindue, Ibrahim Moro, 25 år, går ind i. 

- Ibrahim Moro skal væk. Han har gjort det godt i Silkeborg, men han har stort set ikke spillet i 1. Division, fordi Silkeborg prioriterer egenudviklede spillere, siger Moros repræsentant, Christian Bysted fra Elite Consulting, til tipsbladet.dk og forlarer:

- Han har været glad for sin tid i klubben, men når han ikke spiller, skal han jo videre.

Blot fire kampe står Moro noteret for i NordicBet Ligaen, der i denne sæson har stået bag Mads Emil Madsen og Mikkel Vendelbo på den centrale midtbane. Og derfor håber den tidligere AIK-, Kairat Almaty- og Adana Demirspor-spiller på at finde en løsning i januar.

- Der er noget interesse. Der har været nogle forespørgsler, men der er ikke noget konkret endnu, siger Christian Bysted om et muligt skifte væk fra Silkeborg.

Efter sin første sæson i dansk fodbold lignede det et spørgsmål om tid, før Ibrahim Moro ville blive solgt videre fra Silkeborg, men som resten af holdet havde han en svær sæson sidste år, og det er altså ikke blevet bedre efter nedrykningen for Moro, der ikke har fået mange chancer på førsteholdet i klubben fra Søhøjlandet.

Silkeborg ligger aktuelt nummer to i NordicBet Ligaen - fire point efter Viborg FF. I alt har Ibrahim Moro spillet 63 gange for SIF.