• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Mads Bye Marboe

Kaosramte Esbjerg anmeldt til Arbejdstilsynet

Foto: Getty Images

Spillerforeningen har anmeldt Esbjerg fB til Arbejdstilsynet.

Af Mads Bye Marboe

Efter bizarre historier om Esbjerg-træner Peter Hyballas adfærd over for både spillere og andre folk i klubben, har Spillerforeningen anmeldt vestjyderne til Arbejdstilsynet. Det bekræfter direktør Michael Sahl over for Ekstra Bladet.

Avisen har tidligere afdækket, hvordan Hyballa skulle have afstraffet og mobbet flere af Esbjergs spillere, og senest kunne tipsbladet.dk fortælle, at transitionstræner Patrick Harboe er blevet sendt hjem efter uenigheder med Hyballa.

I første omgang første forsøgte Spillerforeningen at rette henvendelse til Esbjerg, men det har tilsyneladende ikke haft nogen effekt.

- Derfor føler jeg også, at vi nødsaget til at gå videre med sagen, for jeg føler i den grad, at der nu er behov for klart og tydeligt at sige fra over for en kultur eller bare en tendens, hvor dine personlige rettigheder som ansat i Danmark - og som menneske - bliver udfordret, siger Michael Sahl.

Ifølge Ekstra Bladet er det første gang nogensinde, at Arbejdstilsynet bliver bragt i spil i en sag om arbejdsmiljøet i elitefodbold i Danmark.

Peter Hyballa har selv udtalt, at han ikke ser noget forkert i det, der foregår i Esbjerg fB. Det kan du læse mere om HER.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020