Foto: Jan Christensen/Getty Images
1. division

Kasper Fisker glæder sig over skifte til “arbejderklubben” Fremad Amager

Kasper Fisker sætter ord på, hvorfor han valgte at skifte til Fremad Amager i den næstbedste danske række.

Efter at han har spillet de seneste syv sæsoner i Superligaen, skal Kasper Fisker i den kommende sæson prøve kræfter med Danmarks næstbedste række, NordicBet Ligaen.

Den 32-årige midtbanekriger er således skiftet til Fremad Amager efter længere tids rygter, og i forbindelse med klubskiftet har flere ting spillet ind. Især har det tiltalt Kasper Fisker, at Fremad Amager er en klub med en særlig historie og identitet.

Sådan siger han i et interview med Fremad Amagers facebook-side.

- Jeg var et sted i min karriere, hvor jeg sådan meget skulle finde ud af, hvad jeg vil bruge mine sidste år af min fodboldtid på, og så kom Fremad egentlig rimelig hurtigt ind i billedet.

Læs også:Officielt: Kasper Fisker skifter til Fremad Amager

- Tidligere i min karriere har jeg været utrolig glad for at være i de her arbejderklubber med fælleskaber og en historie også, og der har Fremad i den grad også en speciel og skæv historie og skæv identitet, som jeg befinder mig rigtig, rigtig godt med. Det var spændende helt fra start af, og jeg er glad for at det lykkedes, siger Kasper Fisker.

Samtidig fortæller den mangeårige Superliga-spiller, at han har holdt lange og grundige samtaler med klubben om, hvad de kan forvente af hinanden.

Kasper Fisker har spillet de seneste tre sæsoner hos Brøndby IF, men havde kontraktudløb denne sommer, hvorfor han er skiftet på en fri transfer til Fremad Amager. Tidligere har han også spillet for Randers FC i Superligaen samt Hobro IK i de lavere rækker.