• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Ole Hoffskov

Kim Nielsen afløser Kim Nielsen som formand i Viborg FF

Kim Nielsen afløser Kim Nielsen som formand i Viborg FF
Foto: Viborg FF

Kim Nielsen er færdig som bestyrelsesformand i Viborg FF. Han afløses af en anden Kim Nielsen.

Af Ole Hoffskov

Fodboldklubben Viborg FF har fået ny bestyrelsesformand af gavn - men ikke af navn. 

NordicBet Liga-klubben oplyser således, at Kim Nielsen er blevet valgt som ny formand ved bestyrelsens generalforsamling onsdag. Han afløser Kim Nielsen på posten - en anden Kim Nielsen altså.

- Det er rigtig stort for mig rent personligt. Jeg har været fan af klubben, siden jeg var en lille dreng, og VFF har været en trofast følgesvend i op- og nedture igennem mit liv. Samtidig er det en rigtig spændende udfordring. Jeg synes, det er en meget spændende bestyrelse at blive en del af, hvor der er nogle rigtig stærke ressourcer, vi skal have bragt i spil. Vi i bestyrelsen skal sørge for, at ledelsen har de bedst mulige betingelser for at drive klubben, siger den nye formand til klubbens hjemmeside.

Kim Nielsen er til dagligt partner i virksomheden Achievers, der arbejder med ledelse og coaching, og han satser på at være med til at bringe klubben tilbage i landets bedste fodboldrække.

- Jeg har arbejdet med mange sportsfolk og toptrænere, og kender derfor til det mindset og de mekanismer, der er i fodboldens verden, og de erfaringer tror og håber jeg selvfølgelig på, at jeg kan bidrage med i min rolle som formand for Viborg FF. Vi skal tilbage og være en fast del af Superligaen, og allerede nu skal vi sikre, at bestyrelse og ledelse arbejder på superliganiveau, siger 53-årige Kim Nielsen.

Viborg FF's nu tidligere formand Kim Nielsen fortsætter som næstformand i bestyrelsen. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus