• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Anders Dehn

Klubboss om Casper Sloths fortid: Det er vi sgu ikke så bange for

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FC Helsingør har god erfaring med at hente spillere med dårlige udlandsophold, så Casper Sloths fortid skræmmer ikke klubbens sportsligt ansvarlige.

Af Anders Dehn

For nogle klubber vil Casper Sloths karrierevej måske være et rødt flag, men ikke FC Helsingør. Det slår sportslig ansvarlig Brian Gellert fast over for Jyllands-Posten i forbindelse med spillerens prøvetræning.

Senest forlod Sloth Notts County efter bare halvanden måned, hvilket fik manager Neal Ardley til at sige, at han aldrig havde oplevet noget lignende. Læs hans udlægning her - og læs Casper Sloths her.

Læs også:Casper Sloth træner med i 1. divisionsklub

Uanset hvem der har ret angående danskeren ophold i Nottingham, har Sloths karriere været i en nedadgående spiral i de seneste år. Den tidligere landsholdsspiller har bare fået én førsteholdskamp i lidt over to år.

Den slags skræmmer dog ikke Brian Gellert og co. i FC Helsingør. Klubben henter gerne danske spillere uden succes i udlandet hjem, og nu skal Gellert tage stilling til, om Sloth skal have en kontrakt.

Læs også:Casper Sloth svarer Notts County-træner: Jeg er bestemt ikke enig

- I Helsingør er vi sgu ikke så bange for at hente spillere hjem, der ikke lige har slået til i udlandet. Fortid er fortid. For Caspers vedkommende har der selvfølgelig været ting, der ikke har været optimale, men samtidig har han også tidligere præsteret på et virkelig højt niveau, så det er nok det, vi i fællesskab håber på at kunne finde frem til igen, siger Brian Gellert til Jyllands-Posten.

28-årige Casper Sloth forlod Notts County fra Englands femtebedste række på transfervinduets sidste dag. Før det havde han været klubløs siden januar, da han og skotske Motherwell ophævede kontrakten.

Læs også:Manager undrer sig over Sloth-exit: Har aldrig oplevet noget lignende

Læs også:Efter halvanden måned i England: Casper Sloth får ophævet kontrakten

Læs også:Casper Sloth om klubjagt: Danske klubber var inde i billedet

---------------------------

Se Brøndby IF - FC Midtjylland og Randers FC - SønderjyskE på Dplay - spotpris til tipsbladet.dk-læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus