Video : Tipsbladet
1. division

Kriseramte AC Horsens fyrer cheftræneren

AC Horsens fyrer cheftræner Joakim Persson, skriver medie.

Det kører slet ikke for AC Horsens, og det får nu konsekvenser for cheftræner Joakim Persson og assistenttræner Fredrik Danielsson. 

Duoen er blevet fyret, bekræfter AC Horsens i en pressemeddelelse.

- Vi vil gerne takke Joakim og Fredrik for deres indsats og ønsker dem held og lykke med de fremtidige udfordringer. Claus Troelsen, som indtil nu har været assistenttræner, vil være vores midlertidige cheftræner resten af sæsonen. Han er meget kvalificeret og har været i klubben i mere end 15 år, siger Kristian Nielsen, administrerende direktør og sportschef, i pressemeddelelsen. 

Svenske Joakim Persson kom til klubben i sommer, efter at klubben var rykket ned i 1. division, og trods en status som Superliga-nedrykker har AC Horsens rodet rundt i den forkerte halvdel af rækken. Aktuelt er klubben på en ottendeplads i rækken. 

I januar måned fik det blandt andet den konsekvens, at Niels Erik Søndergård blev fyret som sportschef. Nu ryger Joakim Persson altså også.

AC Horsens har ikke vundet en kamp i 1. division i 2024 endnu - senest blev mandskabet udraderet af Sønderjyske, mens fans kom med et kritisk banner angående den nu fyrede cheftræner.

Joakim Persson, 48 år, kom som nævnt til AC Horsens i sommer fra Varberg BoIS, og han fik blot 21 kampe i spidsen for Den Gule Fare.