• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Ole Hoffskov

Lettet Daniel Stenderup: Blev konfronteret hele tiden

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den tidligere FC Roskilde-spiller Daniel Stenderup er lettet over, at alle er blevet renset for mistanke i sagen om matchfixing.

Af Ole Hoffskov

Torsdag blev der sat et foreløbigt punktum i sagen om FC Roskilde og matchfixing. På baggrund af anklager om aftalt spil fra klubbens tidligere cheftræner Christian Lønstrup har politiet i over et halvt år efterforsket sagen, og torsdag var konklusionen klar. Der kan ikke rejses beviser, der underbygger Lønstrups anklager, hvorfor alle nuværende- og tidligere spillere i FC Roskilde er renset for mistanke. 

Én af de spillere, der har haft sagen hængende over sig som en sort sky, er forsvarsspilleren Daniel Stenderup, der nu tørner ud for Hvidovre IF, men var en del af Christian Lønstrups FC Roskilde-mandskab.

Læs også:Tidligere FC Roskilde-træner er fortsat overbevist om matchfixing

Han beretter om en meget hård tid og står fast på, at der aldrig har fundet matchfixing sted i domkirkebyen,

- Det er klart, at man bliver konfronteret med det hele tiden. Fra venner og familie og folk udefra. Der er mange, der har skrevet til mig. Det, man også skal huske på, er, at når folk går ind og for eksempel ser den her meget omtalte kamp mod Næstved, så ser de jo, at der bliver lavet nogle fejl, siger Stenderup til Ekstra Bladet og tilføjer:

Læs også:Tidligere Roskilde-spiller om matchfixing-sag: Har intet at skjule

- Det er bare sådan, at niveauet altså ikke er højere i 1. division. Der bliver lavet fejl. Det gør der også i en Champions League-finale, men med al respekt for 1. divison: fordi kvaliteten ikke er højere, end den er, så kan folk sagtens sætte sig ned og se højdepunkterne og konkludere, at den her situation, den ser besynderlig ud, så der må være tale om matchfixing.

TV2 bragte torsdag aften et interview med Christian Lønstrup, der fastholder sine anklager om matchfixing i FC Roskilde. 

Læs også:Lettet Roskilde-ejer: Håndteringen har været fuldstændig vanvittig

Læs også:Roskilde-spillere renset: Spillerforeningen stikker til DIF

Læs også:Politiet dropper sag om matchfixing i Roskilde

Superliga

Optakt: Brøndby IF - AaB

Der venter et opgør mellem to hold, der defensivt har vist meget lovende takter på det seneste.

Optakt: OB - Randers FC

Der er returkamp søndag eftermiddag, hvor OB og Randers FC tørner sammen. Et hold er efter denne runde færdig for sæs...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.