• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Kenneth Jensen

Lillebror Dorgu på førsteholdet i dansk klub

Foto: HB Køge

Det danske stortalent Patrick Dorgu, der imponerer i Lecce, har også en yderst talentfuld lillebror, der nu får chancen på førsteholdet i dansk klub.

Af Kenneth Jensen

Der er flere og flere, der kender navnet Dorgu.

Den danske forsvarsspiller fra Lecce er ved at få et gennembrud i Serie A-klubben, og han har også spillet sig ind på U21-landsholdet.

Men de færreste ved, at der er endnu en Dorgu på vej.

Patrick Dorgus lillebror, Ifenna Dorgu, gør det så godt i HB Køge, at han netop er blevet en permanent del af førsteholdet.

Tipsbladet talte med den talentfulde angriber for en lille måned siden, og her kunne han fortælle, at Patrick Dorgu er hans store inspiration. Læs historien her.

Det er HB Køge, der har annonceret, at den 17-årige angriber nu er en permanent del af førsteholdet i HB Køge. Det førstehold, han har scoret fire gange for i denne sæson. 

- Vi havde lagt en udviklingsplan for Dorgu, som vi selv syntes var både passende og udfordrende, men også meget optimistisk. Alligevel må vi bare erkende, at han har overhalet os indenom med sin udvikling. Han har jo allerede etableret sig som en vigtig del af vores førsteholdstrup med sine gode præstationer og afgørende scoringer, så den her forfremmelse kommer ikke til at ændre det store for vores førstehold. Den kommer mest til at ændre noget for Ifenna - og så skal den selvfølgelig ses som et stort skulderklap til ham, siger sportsdirektør Per Rud.

HB Køge er nummer ni i NordicBet Ligaen med 14 point efter 14 kampe.