• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Ole Hoffskov

Mathias Gehrt rykker til FC Roskilde

Mathias Gehrt rykker til FC Roskilde
Foto: FC Roskilde

FC Roskilde skriver to-årig aftale med Mathias Gehrt.

Af Ole Hoffskov

Den tidligere Brøndby IF-spiller Mathias Gehrt har i efteråret tørnet ud for FC Helsingør, men nu rykker han videre til en ny klub. Han bliver imidlertid i 1. division.
Mathias Gehrt har således underskrevet en kontrakt med FC Roskilde. De to parter har indgået en to-årig aftale.

- Først og fremmest er jeg utroligt glad for at have skrevet kontrakt med FC Roskilde. Jeg synes, klubben er meget spændende og i god udvikling, hvilket man også har kunnet se på de spillere, de har kunnet tiltrække de seneste år. Lige fra jeg hørte om interessen fra klubben, tænkte jeg med det samme, at det lød spændende. Jeg synes, klubben har et rigtig godt hold med en masse dygtige spillere - og som jeg ser det - sagtens kan spille med i toppen af 1. division. Derudover håber jeg selvfølgelig, at jeg hurtigst muligt kan byde ind på holdet - og så glæder jeg mig til at lære gutterne at kende, siger Mathias Gehrt til klubbens hjemmeside.

Roskilde-manager Anders Theil glæder sig over tilgangen af den tidligere ADO Den Haag-spiller.

- Gehrt er en utrolig dygtig spiller, som har prøvet en hel del allerede. Han er dygtig i de små rum og har et rigtig godt blik for spillet. Så det er meget tilfredsstillende, at vi har lavet en 2-årig kontrakt med Mathias. Mathias mangler stadig lidt for at ramme det niveau, der sendte ham til udlandet - men det skal vi sammen finde frem igen, siger han.

FC Roskilde har tidligere på vinteren hentet en anden tidligere Brøndby-spiller, Daniel Stenderup, til klubben. Holdet er på tredjepladsen i 1. division.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020