• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Mads Aagurd

Næstved tester ung OB’er

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Anton Pedersen træner i denne uge med i 1. divisionsklubben, som jagter bredde til truppen.

Af Mads Aagurd

Klubberne jagter lige nu forstærkninger til den kommende sæson. Det er også tilfældet i Næstved BK, hvor Peter Dinesen, som er sportslig administrator, især jagter breddespillere. Derfor har klubben en ung OB’er til prøvetræning i denne uge.

- Vi har Anton Pedersen til prøvetræning i denne uge. Han kommer fra OB, hvor han har fået sin fodboldopdragelse. Han er en spændende unge midterforsvarer, og hvis det går godt, så er det langt fra utænkeligt, at vi gerne vil lave en aftale med ham, siger Dinesen til SN.dk.

Anton Pedersen er 19 år gammel. Han skiftede i 2017 fra FC Nordsjælland til OB. Det er siden blevet til et hav af kampe i U19-Ligaen og 10 kampe i Reserveligaen.

Mulighederne er gode for den ung forsvarsspiller, for Næstveds plan for den kommende tid er at finde spillere, der kan gardere på pladser, hvor de lige nu står svagere i billedet.

- Vores startopstilling fejler ikke noget. Den har et fint niveau. Der er dog nogle positioner, hvor vi er meget sårbare. Blandt andet i midterforsvaret, fortsætter han.

Det skyldes også, at klubben lige nu råder over spillere, som umiddelbart ikke er klar til at begå sig i NordicBet Ligaen endnu.

Næstved tager hul på sæsonen i 1. division, når de den 27. juli gæster oprykkerne fra Skive.

Superliga

Mere Superliga

Fokus