Video : Tipsbladet
1. division

NordicBet Ligaens topscorer solgt til dansk klub

Sidste sæsons NordicBet Liga-topscorer Sebastian Pingel skifter fra Hillerød til AC Horsens.

Sidste sæsons topscorer i NordicBet Ligaen, Sebastian Pingel, forlader Hillerød Fodbold, men fortsætter i dansk fodbold.

Horsens Folkeblad kan onsdag fortælle, at 31-årige Pingel skifter til storsatsende AC Horsens, der igen spiller med transfermusklerne i en sommerpause, hvor klubben også har forstærket sig med spillere som Mikkel Kallesøe og Marvin Egho.

Tipsbladet kan desuden afsløre, at Sebastian Pingel får en to-årig aftale i AC Horsens, der har udløst angriberens frikøbsklausul i Hillerød. Kun lægetjekket mangler, før aftalen er på plads. 

- Der er sjældent røg, uden at der er ild. Det er klart, at der har været en del røre omkring Sebastian Pingel, og vi er på alle måder tættere på en fin pakke til ham. Men jeg kan ikke bekræfte dine oplysninger, siger Pingels agent Anders Hansen til Tipsbladet.

Sebastian Pingel scorede 18 mål for Hillerød i NordicBet Ligaen i sidste sæson, og nu skal han fortsætte de samme takter i AC Horsens, der satser på at kæmpe med om oprykning til Superligaen i den kommende sæson.

31-årige Pingel har tidligere slået sine folder på Færøerne og for Phönix Lübeck i den tyske Regionalliga.