• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Ole Hoffskov

Nykøbing FC henter tårnhøj angriber med Superliga-fortid

Nykøbing FC har skrevet kontrakt med fyrtårnet Mathias Kristensen.

Af Ole Hoffskov

Den tidligere AC Horsens-angriber Mathias Kristensen har skrevet kontrakt med den storsatsende NordicBet Liga-klub Nykøbing FC, der for nyligt også hentede den forhenværende AaB- og OB-mand Mathias Thrane.

201 centimeter høje Mathias Kristensen tiltræder omgående i Nykøbing FC. Aftalen er faldet på plads efter en vellykket prøvetræning.

- Mathias har gjort et godt indtryk i træning, og de kampe han har været med i de seneste uger. Han fylder rigtig godt fysisk med sine mange centimeter og har samtidig en fin teknik og er god til at sætte sine medspillere op. Han har i begge træningskampe i klubben vist, at han kan indgå i vores teknisk funderede spil, og så er han en dygtig afslutter, siger sportsdirektør Claus Jensen til klubbens hjemmeside.

Angriberen ser frem til at tørne ud for Nykøbing FC.

- Nykøbing FC og jeg er et super godt match. Jeg synes, at Nykøbing FC har gang i en masse spændende ting, og jeg kunne rigtig godt tænke mig at være med til at bringe Nykøbing FC det næste skridt og rykke i Superligaen.

- Jeg har fået et rigtig godt indtryk. Klubben er fyldt med søde mennesker, og det er meget nemt at falde ind i hverdagen. Selve truppen er en god sammensætning mellem ældre rutinerede spillere og unge friske fyre. Det virker som en homogen og talentfuld trup.

- Niveauet til træning og setuppet omkring den er på et meget højt niveau. Alt lige fra niveauet på banen til træningsidéerne har overrasket mig meget positivt. Det hele virker rigtig spændende, og det var også medvirkende til, at jeg skrev under med NFC, fortæller Mathias Kristensen, der nåede otte Superliga-kampe for AC Horsens.

Nykøbing FC er nummer fire i NordicBet Ligaen. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus