• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Oliver Okstrøm

Nyt ansigt i Nordjylland: Har spillet 78 PL-kampe

Foto: Getty Images

Det er ikke hvem som helst, der kan komme med det CV.

Af Oliver Okstrøm

Når Viborg fredag skal møde Vendsyssel i et vaskeægte VFF-opgør, så er der mulighed for, at Vendsyssel-mandskabet har en ny spiller med. I øjeblikket træner den 31-årige englænder Jordon Mutch med, og der er chance for, at man kan få ham at se i kamp også.

Det fortæller Vendsyssel-cheftræner Henrik Pedersen i et interview med Nordjyske.

- Måske har vi Jordon med mod Viborg. Det er en spiller, vi ser an lige nu. Han har et flot CV, men han har været en del skadet de seneste år, lyder det fra Henrik Pedersen.

Senest har Mutch spillet i australsk fodbold, men det er også blevet til en tid i Premier League, hvor han har spillet for både Crystal Palace og Cardiff, hvor det samlet set er blevet til 78 kampe i Premier League.

Derudover er der også 92 kampe i den næstbedste engelske række på CV'et. Tidligere har han endvidere spillet i Skandinavien for norske Aalesund, men den tid blev ødelagt af en muskelskade.

Mutch har været klubløs siden sommer.

Foruden Jordon Mutch er der også udsigt til, at der er to yderligere nye ansigter med i kampen mod Viborg. Det drejer sig om Christian Wagner, der er på prøve, ligesom den blot 15-årige Andreas Riis er med.

Kigger man tilbage i arkivet kan man desuden se, at Mutch' skifte til Crystal Palace i sin tid blev omtalt. Læs den her.