• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Oliver Okstrøm

Officielt: EfB henter dansker fra engelsk fodbold

Foto: EfB

Den 21-årige angriber rykker nu over på den anden side af Nordsøen.

Af Oliver Okstrøm

Esbjerg er tidligere blevet sat i forbindelse med den 21-årige angriber Elias Sørensen, og nu er handlen blevet offentliggjort af vestjyderne. Der er tale om en kontrakt frem til sommeren 2025.

For Elias Sørensen er der ingen tvivl om, at det er den korrekte beslutning for ham. Det fortæller han i et interview på EfB's hjemmeside.

- Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang i EfB, der er en stor og spændende klub med en ambitiøs målsætning om at rykke op i Superligaen til sommer. Det tiltaler mig meget, for jeg er en type, der stiller høje krav til mig selv, og jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at bidrage til, at vi lykkes som hold, siger han og fortsætter:

- EfB er det rigtige valg for mig, og jeg ser frem til at møde mine nye trænere og holdkammerater og stifte bekendtskab med den nye spillestil. Jeg er en aggressiv angriber, der er glad for at sætte det første pres fremme på banen, så jeg tror på, at jeg med hårdt arbejde kan score en masse mål og gøre fansene på stadion glade, siger Elias Sørensen.

Angriberen bliver hentet i engelske Newcastle, hvor han har været tilknyttet siden 2016, men det er aldrig blevet til det store gennembrud for ham i det engelske. Nu handler det om dansk fodbold for ham, og EfB-bestyrelsesmedlemmet Paul Conway har store forventninger.

- Elias Sørensen er en dygtig angriber, som vi er glade for og spændte over at bringe tilbage til dansk fodbold, og vi er overbeviste om, at han bliver en populær spiller i EfB. Han har gennem en årrække spillet i forskellige udenlandske klubber og fået meget erfaring, som vi glæder os til at drage nytte af, fortæller Conway.

Lørdag møder Esbjerg Helsingør, hvor det forventes, at han bliver vist frem.

Inden skal de dog selv have færdigspillet kampen mod Vendsyssel, som blev afbrudt i weekenden. Læs mere om det opgør her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020