Video : Tipsbladet
1. division

Ombejlet: Tidl. BIF-talent vil til større klub

Cornelius Allen har valgt at skifte FC Roskilde ud med Hillerød, men det tidligere Brøndby-talent siger til Tipsbladet, at han håber på at ryge videre til en større adresse på sigt.

Det tidligere Brøndby-talent Cornelius Allen blev den store helt for FC Roskilde, da han scorede det afgørende mål mod Aarhus Fremad og sikrede mandskabet en oprykning til NordicBet Ligaen.

FC Roskilde kommer dog ikke til at få glæde af profilen, da han har valgt at skifte til Hillerød.

Jeg har store ambitioner, så jeg håber også, at jeg kunne blive skudt afsted til noget større end Hillerød.

Cornelius Allen
Ny Hillerød-spiller

Tipsbladet har talt med det tidligere Brøndby-talent om skiftet.

- Det er blevet Hillerød, da de har en rigtig god plan for min udvikling, og de tror på mig. Derudover synes jeg, at de har gang i noget rigtig spændende, og det er en klub, der har rykket sig rigtig langt inden for de seneste år.

Hvordan blev du ikke i FC Roskilde? Det er jo også i NordicBet Ligaen.

- Hillerød er et par skridt foran Roskilde, og de sluttede også flot af på syvendepladsen i den seneste sæson. De var tæt på at komme i top seks, og de har ambitioner om det. Aftalen var egentlig lavet et par uger før kampen mod Aarhus Fremad.

Allen har tidligere spillet i NordicBet Ligaen for Fremad Amager, og han fortæller, at flere klubber i NordicBet Ligaen har villet skrive kontrakt med ham. Målet med skiftet til Hillerød er helt klart.

- Det er fedt at være tilbage i NordicBet Ligaen. Jeg har store ambitioner, så jeg håber også, at jeg kunne blive skudt afsted til noget større end Hillerød.

Den nu tidligere FC Roskilde-profil mener, at han er blevet en stærkere fodboldspiller af at være i Roskilde-klubben.

- Jeg har fået en masse erfaring ved at spille oprykningskampe. Man skulle bare gå på banen for at vinde hver kamp. Hvis man ikke vandt, var det næsten slut, så der var virkelig pres på. Det var fedt at prøve. Det giver noget erfaring.

Artiklen fortsætter under billedet.

Foto: Hillerød Fodbold Elite

Vildt
I den kommende sæson skal Hillerød og Allen prøve kræfter med NordicBet Ligaen, og her venter der blandt andet dueller med flere tidligere Superliga-klubber.

Det er noget, som den nye Hillerød-spiller ser frem til.

- Det er vildt, at OB rykkede ned, men de er også bare et hold. Der er mange dygtige hold i NordicBet Ligaen. Man kunne også se AaB i den seneste sæson, og Esbjerg rykkede også ned for et par år siden.

- Horsens er jo også en tidligere Superliga-klub. Der er bare nogle sjove kampe, og man forventer også, at OB skal være i toppen. Det er fedt at måle sig med de bedste, siger Cornelius Allen til Tipsbladet.

Allen har skrevet under på en treårig aftale med Hillerød.

Den 20-årige forsvarer forlod Brøndby i februar 2022.