• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Kenneth Jensen

Overrasket Ole Nielsen efter fyring: Jeg skal lige slikke sårene

Foto: Vendsyssel FF

Vendsyssels tidligere sportsdirektør er ærgerlig over, at han ikke kan få lov at føre arbejdet i klubben videre.

Af Kenneth Jensen

Han er fattet, men han lægger ikke skjul, at han er overrasket over at være blevet fyret som sportsdirektør i Vendsyssel FF.

Efter at Vendsyssel FF i sidste sæson rykkede ud af landets bedste række har meget af Ole Nielsens arbejde i denne sæson handlet om at rydde op i klubben for dels at få ro på, dels at sikre, at den ikke gør som Helsingør, der to sæsoner i træk rykkede ned.

Men nu hvor der endelig er ro og fremgang, er Ole Nielsen altså sat af bestillingen i Vendsyssel FF.

- Jeg er overrasket. Mest af alt, fordi jeg har plæderet for ro og kontinuitet og for at bygge noget nyt op oven på nedrykningen og efter 12-13 mand i sommer havde udløb eller ville spille på et højere niveau.

Læs også:Vendsyssel bekræfter: Hyrer tidligere AaB'ere

- Meget af arbejdet har været oprydningsarbejde, og det er altså ikke så enkelt. Det har vi fået lagt et fundament til noget godt. Det ville jeg gerne have bygget videre på, også fordi vi havde fået skabt en dagligdag med en god træningskultur. Det var også noget af det, som Jacob (Andersen - bestyrelsesformand, red.) roste mig for.

- Men det er økonomiske årsager, der gør, at de gerne vil nedlægge stillingen, og det må jeg så tage til efterretning. Jeg ved, at økonomien skal følge med, men det er alligevel ærgerligt, når skelettet er der til den kommende sæson, og der var ro på og kontinuitet i arbejdet, siger Ole Nielsen til tipsbladet.dk.

Han fortæller, at klubben efter mange udskiftninger de sidste fem år var på vej mod en mere stabil periode, men det er nu kastet op i luften - i hvert fald skal Ole Nielsen ikke selv føre sin vision videre.

- Det er klart, at man lige skal slikke sårene. Det er trist, når man er i gang med noget, der bevæger sig i den rigtige retning. Men jeg må omvendt have respekt for, at det er økonomiske årsager, fortæller han.

Læs også:Ærgerlig Mølby efter træner-fyring: Når en dør lukkes, åbner nogle andre

Du tror ikke, der stikker noget andet end økonomi bagved?

- Det må du spørge Jacob (Andersen) om. Jeg har ikke hørt andet, end at det er et spørgsmål om økonomi. Jeg går da ud fra, at man har været tilfreds med det arbejde, der er blevet foretaget. Det er jeg i hvert fald blevet rost for, siger Ole Nielsen.

Den tidligere SønderjyskE, Viborg og Randers-leder fortæller, at meget tid i starten af denne sæson blev brugt til at slukke brande, fordi det gør ondt, når man må en række ned. 

- Den der nedrykningsskuffelse, der ligger over tingene skulle bearbejdes. Det var en dyne over klubben. Både for bestyrelse, ledelse og spillere. Men det er vi kommet forbi, og vi fik justeret i truppen og fandt fodfæste i ligaen, så vi syntes, at der var lavet et godt fundament, siger Ole Nielsen.

Ole Nielsen vil nu hjem og slappe lidt af og få ryddet hovedet, inden han vil se på, hvad der ligger af muligheder. Mens Johnny Mølby kun fik et år i spidsen for Vendsyssel, var Ole Nielsen sportsdirektør i halvandet år.

Klubben ligger nummer seks i NordicBet Ligaen.

Læs også:Absalonsen om forlængelse: Har vist, at jeg kan være med endnu

Læs også:Medie: Tidligere AaB-assistent tager over i Vendsyssel

Læs også:Også sportsdirektøren har fået sparket i Vendsyssel

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus