• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Kenneth Jensen

Ærgerlig Mølby efter træner-fyring: Når en dør lukkes, åbner nogle andre

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Den nu tidligere Vendsyssel-træner Johnny Mølby er ærgerlig over at have sagt farvel til jobbet som cheftræner i klubben. Han er langt fra færdig som træner og håber på, at andre døre nu åbner sig.

Af Kenneth Jensen

Det blev til lidt mere end et år i spidsen for Vendsyssel FF for klubbens nu tidligere træner Johnny Mølby. Mølby fik klokken 9.00 onsdag besked om, at han ikke længere skal være træner for klubben, og dermed er den tidligere Superliga-træner ledig igen.

- Det er jeg skuffet over, det skal der ikke herske nogen tvivl om. Men jeg kender gamet, og klubben er jo i sin gode ret til at gøre det. Det er sådan, betingelser er, siger Johnny Mølby til tipsbladet.dk efter fyringen.

Den 51-årige træner blev for et år siden udpeget som træner for klubben med det formål at føre den tilbage i den bedste række, men det var en svær mission i en sæson med bare en enkelt oprykker, og hvor Vendsyssel ikke var det eneste hold, der rykkede ud af Superligaen.

Læs også:Absalonsen om forlængelse: Har vist, at jeg kan være med endnu

- Det har ikke været let. Vejle bibeholdt truppen, mens Vendsyssel solgte mange spillere. Mange af sidste sæsons offensive spillere (Kamara, Thorsteinsson med flere, red.) løber rundt i Superligaen. Og så er det bare en tæt række.

- Viborg og Vejle har været bedre end de andre hold, og Fredericia har også haft en fin sæson. Men derefter er vi en del af feltet og kan stadig blive nummer fire, siger han.

En trænerfyring er noget, Johnny Mølby har prøvet før. Det oplevede han både i AC Horsens og Viborg FF, og han ved derfor, hvad han har brug for nu.

Læs også:Medie: Tidligere AaB-assistent tager over i Vendsyssel

Nu skal han hjem om sunde sig, og så vil han se på, hvad der skal ske.

- Vi har jo en kontrakt, vi skal have aftalt, hvad der skal ske med. Og så må vi se, hvad fremtiden bringer, og hvad der byder sig af muligheder for mig. Det må tiden vise. Nogle gange er det jo sådan, at når der lukkes en dør, åbner der sig nogle andre.

- Lige pludseligt kommer der noget spændende igen. På den ene eller den anden måde, siger den tidligere Vendsyssel-træner.

Johnny Mølby og Vendsyssel tabte tirsdag 1-4 til Viborg FF - klubben ligger nummer seks i NordicBet Ligaen.

Læs også:Også sportsdirektøren har fået sparket i Vendsyssel

Læs også:Efter skuffende sæson: Vendsyssel fyrer Johnny Mølby

Læs også:Træner-karrusellen: Så længe har Superliga-trænerne været i jobbet

Superliga

Mere Superliga

Fokus